• Newbie
30 kom frizerske kopče za kovrče sa dvostrukim zupcima 1,8 Curl Setting Section kopče za kosu za mašnu odlična kopča za uvijanje, kopče za oblikovanje za frizerski Salon, brijač, srebro.

30 kom frizerske kopče za kovrče sa dvostrukim zupcima 1,8 Curl Setting Section kopče za kosu za mašnu odlična kopča za uvijanje,

KM 0.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Materijal i veličina : 30pcs curl hair clips,1.8 * 0.3*0.3 inč, koji su sjajni za stvaranje uvojka i za brzo šišanje. Napravljen od niklovanog metala, izdržljiv za dugo vremena. ne oštećujte kosu. Dizajn sa dvostrukim zupcima : dizajn sa 2 zupca može pružiti izdržljivo prianjanje, okrugli, dvostruki zupci omogućavaju kopči da lako klizi kroz kosu, može se nanijeti na sigurne valjke u kosi. Način upotrebe : kod polumamp kose napravite duboki bočni deo pomoću češlja, počnite na krajevima kose, zarolajte deo u smeru kazaljke na satu oko prsta i učvrstite kopču na mestu što bliže vlasištu. Upotreba sa valjkom za kosu : lagano uklonite ove kopče nakon što se kosa osuši, odaberite pramen kose i omotajte ga oko valjka od vrhova do korijena, lagano češljajte kovrče kako biste postigli glamurozan izgled. Široka primjena : metalne kopče za kosu pogodne za frizerske salone, brijačnice, kozmetičke salone kao alat za fiksiranje kose, kopče se mogu primijeniti i na zanatske projekte, ured, dom, itd. Dobro za žene, djevojke, frizer za upotrebu. Curl kopče za kosu od niklovanog metala, jedinstveni dizajn je dobar za sigurno držanje kose bez klizanja; može se nanijeti na učvršćivanje valjaka u kosi. kopče za kosu su pogodne za salon, berbersku upotrebu, zabave, odmore, festivale itd., pogodne za djevojčice, žensku ili mušku kosu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji