• Newbie
8kom pjenušave kristalne kamene pletene kopče za kosu, leptir kopče za kosu,pletene kopče za kosu za žene,sa 3 male kopče, pletene kopče za kosu debela kosa (dodatne kopče za ušne kosti)(dodatne kopče za ušne kosti)

8kom pjenušave kristalne kamene pletene kopče za kosu, leptir kopče za kosu,pletene kopče za kosu za žene,sa 3 male kopče, pletene

KM 4.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Dvoslojni dizajn】 ove pjenušave kristalne kamene pletene kopče za kosu imaju jedinstven dvoslojni dizajn, kopče za kosu za djevojčice mogu vam pomoći u upravljanju neurednom kosom, kopče za kosu za žene pomoći će vam u oblikovanju različitih frizura. 【Visokokvalitetni materijali】Crystal stone pletene kopče za kosu za žene od visokokvalitetnog akrila i kamenčića,kristalni kamen pletene kopče za kosu izdržljive pletene kopče za kosu za djevojčice modernije. 【Savršen poklon】8 kom kamene pletene kopče za kosu za žene mogu odgovarati različitim vrstama frizura i odjeće, nomadske kopče za kosu kamene pletene kopče za kosu savršen je poklon za rođendan, dan zaljubljenih, Majčin dan. Jednostavan za upotrebu】 : ove kopče za kosu su vrlo jedinstvene i jednostavne za upotrebu. Jednostavno zakačite dio kose, ostavljajući za 1-3 kopče. Uvijte svaki od njih i učvrstite u svaku malu kopču. 【Pogodno za mnoge prilike】ove jednostavne i elegantne kopče za kosu od rhinestona vrlo su popularne kod djevojaka i žena, mogu se koristiti za ples, posao, vjenčanje, zabavu, školu itd. neka vaša kosa bude uredna i elegantna, a sebe učinite ljepšom i elegantnijom. pjenušava Kristalna kamena pletena kopča za kosu za djevojčice.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji