• Newbie
Ženske kopče za kosu, CIEHER 24 kopče za kosu za oblikovanje, leptir kopče za kosu,kopče za čipove,kandže za kosu, leptir Stezaljke za kosu (crno-bijelo)

Ženske kopče za kosu, CIEHER 24 kopče za kosu za oblikovanje, leptir kopče za kosu,kopče za čipove,kandže za kosu, leptir Stezaljke

KM 5.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kopče za kosu : stezaljke za kosu od 3,25 inča usvajaju unutrašnji produbljeni dizajn, zatežu kosu lako i automatski, dobre za sekcioniranje kose, pogodne za Tanju ili srednju kosu. Kvalitetne stezaljke za kosu : ove stezaljke za kosu izrađene su od izdržljive plastike s dobrom napetošću kako bi se osiguralo čvrsto prianjanje, dobre za sprječavanje klizanja kose; dobar izbor za frizere i stiliste. Kopče za kosu za žene sa bešavnim fiksnim : leptir stezaljke usvajaju fiksni dizajn zuba, koji može čvrsto držati kosu, kako bi se spriječilo opadanje bez ostavljanja traga kako bi se zaštitila vaša kosa. Široka upotreba : pogodni su za mnoge prilike kao što su pranje lica, vežbanje, oblikovanje, deponovana maska, sušenje kose, alati za kosu za frizere i stiliste. Šta dobijete : 24 komada kopči za kosu, 12 komada u crnoj i 12 komada u bijeloj, dovoljno za dugo korištenje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji