• Newbie
Isaac Jacobs 6x8 Crni metalni okvir za slike, klasični metalni okvir za fotografije napravljen za tablicu i viseći ekran, kućni i uredski dekor, fotogalerija i zidna umjetnost, crna)

Isaac Jacobs 6x8 Crni metalni okvir za slike, klasični metalni okvir za fotografije napravljen za tablicu i viseći ekran, kućni i

KM 0.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Sofisticirani i čisti stil će nacrtati oko bilo koga ko prolazeći na čišćenju fotografija. Bez obzira na slike koje odaberete da biste se prikazivali, možete utješiti u znanju da će se umjetno prezentirati. Mjerenja i dimenzije : Ovaj je okvir namijenjen uklapanju matirane 4x6 fotografije ili se prostirka može ukloniti da bi se uklopila u 6x8 fotografiju. Ima crnu baršunastu natrag s dvosmjernim ealetom za tablicu i dvije kuke za vješanje lakoće. Klasičan, sofisticiran i šik, ovaj je okvir savršen pratilac za sva vaša najdraža sjećanja. Elegantni dizajn : Jednostavan i moderan, ovaj metalni okvir za fotografije sadrži tanku ravnu granicu i klasičnu bijelu prostirku. Bez obzira gdje se odlučite postaviti ovaj okvir, možete se ponositi poznavanjem fotografija će se vješto prikazati. Od uokvirivanja obiteljskih portreta, vjenčanih fotografija, posebnih vremena sa prijateljima ili blagom slike kućnih ljubimaca, ovaj će okvir elegantno iznijeti vaše nezaboravne trenutke. Savršeno je za uokvirivanje događaja poput vjenčanja, obljetnica i maturanacija. Odličan poklon : Iz slavnih trenutaka do svakodnevnih prilika, ovaj okvir čini odličan poklon za sve vaše najmilije. Njegov elegantni dizajn nudi svestranost i fotografije mogu se prikazati na tablicama i zidovima podjednako! Vaši najmiliji će voljeti koliko stila ovaj okvir dovodi u njihov dom ili ured i da njihova sjećanja nikada neće biti predaleko. Slike imaju duboke veze sa našim najdražim uspomenama i omogućavaju nam da prevozimo te posebne trenutke svaki put kada ih gledamo. Ovaj je okvir namijenjen uklapanju matirane 4x6 fotografija, ali prostirka se može ukloniti da bi se uklopila u 6x8 fotografiju.Prikažite svoje uspomene u stilu : Pokažite najdraže sjećanja sa ovim modnim okvirom. Ovaj simpatični okvir savršen je dodatak vašem domu i onima vaših najmilijih. Uz lako se prikazuje na bilo kojem stolu, ovaj jednostavan, ali sofisticiran dizajn također je savršen za stvaranje privlačnog galerijskog zida. Može se prikazati na stolovima i vrhovima stola koristeći njegovu sigurnosnu kopiju i jednako lako na zidovima pomoću kartica visećih. Odaberite između 3 klasične boje, a svaki je namijenjen lijepom kontrastu s oštrim bijelim prostirkom, za stvaranje poklona koji je elegantan i uzbudljiv. Kao svjetski lider u jedinstvenom i modernom kućnom uređenju i organizaciji, Isaac Jacobs je poznat po privlačnim dizajnama. Dolazi u tri minimalističke boje : zlato, srebro i crno, a sve koji besprijekorno nadopunjuju oštre bijele matiranje. Ovim zapanjujućim Isaačkim jakovim okvirom moći ćete pokazati svoj stil i njuh za dizajn. Upotrijebite ga za prikaz fotografija djece, istaknite posebne godišnjice ili ponovo prožima trenutke sa porodicom i prijateljima.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji