• Newbie
Art Intent 4 okvir za fotografije, crni. Kolaž okvira za slike za četiri 4x6 fotografije ili slike. Zidni nosač ili štapić koji stoji na mantel ili polici. Zaštita od stakla, okretna kartica.

Art Intent 4 okvir za fotografije, crni. Kolaž okvira za slike za četiri 4x6 fotografije ili slike. Zidni nosač ili štapić koji stoji

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

* Prikažite svoje uspomene * Ispišite svoje omiljene fotografije 4x6 "- 2 pejzaž i 2 portret - za stvaranje značajke za hvatanje oka kako biste istaknuli svoje posebne ljude, događaje, mjesta i kućne ljubimce. Spremni za prikaz korištenja odvojive stajališta ili viseći na zid pomoću Centralne kartice za spajanje. * Pristup i promjena * Svaka fotografija može se pristupiti pojedinačno s karticama za promjenu prema gore, kako bi se omogućilo pristup svim fotografijama. * Osobni poklon * Proslavi posebnu priliku sa a lični poklon. Prikažite članove porodice, djecu, unuke, četiri generacije, posebne kućne ljubimce, uspomene, poput mature, angažmana, vjenčanja, odmora, rođenja ili domaćinstva. * Veliki izgled * Izbor dodatak vašem kućnom dekoru. Fotografije su grupirane na različitim međusobnim dubinama i orijentacijama (vodoravno i vertikalno) da dodaju teksturu i interes za cjelokupni izgled. Crni okvir ističe vaše uspomene, savršeno za boju ili crne i bijele fotografije. Spremni za objesiti ovaj okvir uključuje kuku na leđima tako da se vise na zidu ili koristite stalak za presjek za prikaz na komodama, polici za knjige ili stolu. * Čvrsti i dobro izrađeni * ukupne dimenzije su 11½ x 11½ inča. Uz kvalitetnu završnu obradu, ovaj je okvir izgrađen od mdf oblikovanja drveta sa staklenim okna da savršeno zaštiti i sačuva vaše uspomene. Kvalitetni proizvodi dizajnirani za prikaz i promociju vašeg osobnog stila, karaktera i kreativnosti. Kreativna rješenja za prikaz iz Canvasa Zidna umjetnost u kutije i okvire za fotografije za fotografije, kolekcije, vinil zapise i navlake albuma, Scrapbook Pages, Medals, Cvijeće, PINS, INTERESAKES, Spomenice i više. Stvorite jedinstvenu i osobnu funkciju domaćeg dekora za prikaz posebnih ljudi, kućnih ljubimaca, mjesta i događaja. Dizajnirajte svoj način da dodate ljepotu i šarm na svoj životni stil i razmake ili napravite srdačni poklon.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji