• Newbie
RZM sigurnosna mreža za djecu, mreža za konoplju, mrežaste mreže za dekoraciju fotografija, mreža za užad za penjanje,mreža za prikolicu za kamione za teretne užad, ograda za balkonsku zaštitu )

RZM sigurnosna mreža za djecu, mreža za konoplju, mrežaste mreže za dekoraciju fotografija, mreža za užad za penjanje,mreža za prikolicu

KM 10.75
Dostupnost
Proizvod je dostupan

◆Sigurnosna Mreža Za Djecu Pruža Sigurno Okruženje Za Igranje Djece Na Ogradi.zaštitite sigurnost svog djeteta ili ljubimca ili Toy.it takođe može efikasno sprečiti dečije glave,telo kroz stazu i čvrsto za unutrašnje i spoljašnje Balkonske stepenice kako bi se osigurala bezbednost dece. ◆ Prečnik žice sigurnosne mreže 4mm,razmak mreže 10cm.Zaštitna mreža se može prilagoditi razmaku između mreža i boji koju želite. ◆Zaštitna mreža štiti sigurnost djece, umjerenu mekoću,nije lako izblijediti,ne boji se vjetra i kiše,dug vijek trajanja,izdržljivija, laka za montažu i laka za rastavljanje.kada ne morate da ga koristite, možete ga saviti i praktično skladištiti. ★Mreža za zaštitu od višestruke upotrebe : porodični balkon i ograda Balkonske stepenice sigurnosna mreža stepenice za stepenice protiv mačaka,protiv visokog pada i druga intenzivna zaštita;zid,dom,hotel za tematske zabave,Pansion,kafić,Knjižara,restoran,dekoracija,vješanje itd. ◆ Konopljina mreža za penjanje, ručno izrađena tkana mreža, mreža za zaštitu djece, Visokokvalitetna čvrsta tkana tkanina,profesionalno pletenje, pletenje sa više niti, čine uže izdržljivijim, imaju jaku otpornost na udarce,mogu izdržati najgore Condition.it jak je čak i kada se koristi na otvorenom.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji