• Newbie
CHINLIFE sigurnosna mreža za djecu mreže za kućne ljubimce izdržljiva najlonska mreža za teret za balkonske prozorske stepenice penjanje Građevinska sigurna mreža, mreža od 5/10 cm, Prilagodljiva )

CHINLIFE sigurnosna mreža za djecu mreže za kućne ljubimce izdržljiva najlonska mreža za teret za balkonske prozorske stepenice penjanje

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Mreža protiv pada : ova ručno tkana sigurnosna mreža pruža sigurno okruženje za igru djece na ogradi. mreža za užad se lako postavlja, povezuje se sa željeznim ili drvenim ogradama, prozorskim trijemovima, pogodna za unutrašnje i vanjske balkone. Veličina mreže i prečnik užeta : uže je debljine 6 mm. razmak između mreža 5/10cm, zaštitna mreža se može prilagoditi mrežastom razmaku i boji koju želite, molimo pošaljite e-mail da nas kontaktirate. Jaka i izdržljiva : zaštitna mreža je izrađena od najlonskog užeta sa tri niti, koji je mekan, jak, otporan na svjetlost, otporan na habanje i ima duži vijek trajanja. Sigurnosne mreže : koristi se za gradilišta, kamione, stadione, igrališta, balkone, stepenice, kućne ljubimce, djecu itd., kako bi se spriječilo da predmeti padnu. Mreža za puzanje biljaka : visokokvalitetna i izdržljiva najlonska mreža pogodna je i za biljke penjačice, povrće, voće i cvijeće. Može se normalno ventilirati bez uticaja na vidnu liniju. Naziv : sigurnosna zaštitna mreža protiv pada-materijal : Najlon-Boja : Bijela - sigurnosna mreža : prečnik 6mm - veličina mreže : 10 x 10cm - Veličina : Dužina x Širina (bilo koja veličina se može prilagoditi vašim potrebama)karakteristika : - 100% Visoka kvaliteta. Najlonski materijal, izdržljiv, otporan na udarce, otporan na habanje.- Sigurnosna mreža se može postaviti na otvorenom tokom cijele godine, otporna na koroziju i visoke temperature. Visoka temperatura ljeti ga neće uništiti, snijeg zimi neće deformirati mrežu.- mreže su idealne za mreže protiv pada na velikim visinama. Može izdržati 300 kg udara bez lomljenja, može se koristiti za zabavne penjačke mreže, upravljanje mrežama za rast biljaka penjačica u bašti, raznim kugličnim mrežama itd.Paket Uključuje : 1 * Najlon Zaštitu Net.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji