• Newbie
Poklon za mamu i žene, najbolja mama ikada šolja za kafu, izolovana putna šolja za čaj sa ručkom i poklopcem, mama šolja za rođendan Božić majke dan poklona od ćerke/sina.

Poklon za mamu i žene, najbolja mama ikada šolja za kafu, izolovana putna šolja za čaj sa ručkom i poklopcem, mama šolja za rođendan

KM 2.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Poklon za mamu-za razliku od obične jeftine mamine šolje, naša izolovana šolja za kafu je vakuumska dizajnirana da održava toplotu dugo vremena.Neka vaša mama proba najbolju kafu bilo kada i bilo gde i biće veoma srećna i ponosna na svoju decu. Vakuumska izolacija-personalizovana šolja za kafu je vakuumsko dvostruko izolovana. Dizajn izolacije sa dvostrukim zidovima osigurava da pića mogu ostati topla ili hladna tokom vremena. Neka uživate u toplim ili hladnim pićima. Siguran i izdržljiv - napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304 za hranu, olovka šolje za kafu neće proizvesti nikakav ukus i neće zarđati, preporučuje se ručno pranje. Struktura tijela šolje za kafu je čvrsta i može se koristiti duži vremenski period. Šolja za kafu od 12oz-šolja od 12oz je lagana i laka za nošenje, površina je mat praškasta, ovaj dizajn bez znoja čini šolju za kafu lakom za držanje, nežno staje u vašu ruku. Drška šolje za kafu je duga i široka, pristaje vašim prstima da ih uhvatite. Višestruka upotreba-sjajan i koristan poklon ljubiteljima kafe ili onima koji piju čaj za Božić 2021., Dan očeva, Dan majki, jeftin praznični poklon, praznici, Dan zahvalnosti, rođendan, najsmješniji Kreativni mali pokloni.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji