• Newbie
Morphing Mugs Disney-Snežana i sedam patuljaka-Thomas Kinkade - jedan 11 Oz boja mijenja topline osjetljiva keramička šolja - slika otkriva kada se doda vruće tečnost!

Morphing Mugs Disney-Snežana i sedam patuljaka-Thomas Kinkade - jedan 11 Oz boja mijenja topline osjetljiva keramička šolja - slika

KM 11.71
Dostupnost
Proizvod je dostupan

"Zviždi dok radiš!"Šest patuljaka (sedam ako uključite uspavano drijemanje ispod drveta) teško rade na ovoj keramičkoj šolji koja mijenja boju od 11 oz. Na sobnoj temperaturi, čini se da su naše šolje za piće osetljive na toplotu proklete i "crne kao ebanovina" poput Snežana bele kose; razbijte čaroliju dodavanjem vruće tečnosti i gledajte kako se skrivena slika magično pojavljuje. Slike prikazuju dizajn šolje s lijeva na desno. Ovaj popis je za jednu (1) keramičku šalicu. Za očuvanje magijskih sposobnosti ove krigle preporučujemo samo ručno pranje. Nije sigurno za mikrovalnu. Trend Setters Ltd. stvara razne zvanično licencirane proizvode iz vaših omiljenih fandoma, kao i stotine originalnih dizajna. Ovaj proizvod je dizajniran i štampan u SAD-u. "Zviždi dok radiš!"Šest patuljaka (sedam ako uključite uspavano drijemanje ispod drveta) teško rade na ovoj keramičkoj šolji koja mijenja boju od 11 oz. Na sobnoj temperaturi, čini se da su naše šolje za piće osetljive na toplotu proklete i "crne kao ebanovina" poput Snežana bele kose; razbijte čaroliju dodavanjem vruće tečnosti i gledajte kako se skrivena slika magično pojavljuje. Slike prikazuju dizajn šolje s lijeva na desno. Ovaj popis je za jednu (1) keramičku šalicu. Za očuvanje magijskih sposobnosti ove krigle preporučujemo samo ručno pranje. Nije sigurno za mikrovalnu. Trend Setters Ltd. stvara razne zvanično licencirane proizvode iz vaših omiljenih fandoma, kao i stotine originalnih dizajna. Ovaj proizvod je dizajniran i štampan u SAD-u. Thomas Kinkade, slikar svjetlosti, naglasio je jednostavna zadovoljstva i inspirativne poruke kroz svoju umjetnost. Predivan komad studija Thomas Kinkade pod nazivom 'Snjeguljica i sedam patuljaka' iz kolekcije Disney Dreams sada je dostupan kao šolja za Morfiranje. Proživite klasičnu priču o Snjeguljici i sedam patuljaka s ovom jedinstvenom kriglom. Ova šolja za Morfiranje od 11oz pretvara se iz Crne dok se dodaje vruća tečnost! Gledajte kako proces aktiviran toplotom otkriva skrivenu sliku u punim živim bojama! Promjena boje keramička krigla aktiviranje topline otkriva skrivenu sliku veličine 11oz, teži 1lb nije u mašini za pranje sudova ili mikrovalna pećnica štampana u SAD-u.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji