• Newbie
Yuwentech Yoga ručnik za Junker, Bikram, vruće joge, fitness, vježba. Slip upijaju mekani antilop mikrofiber u multikoloru.Perfect veličine za joga prostirke 72 x 24 inča.com.

Yuwentech Yoga ručnik za Junker, Bikram, vruće joge, fitness, vježba. Slip upijaju mekani antilop mikrofiber u multikoloru.Perfect

KM 19.05
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Pamuk. Dvije funkcije masaže i antiskid.antiskid Kada se koriste prednji.plum cvjeta tačka smola na stražnjoj strani ima odličan anti-klizni efekt.Masage kada se koriste natrag. Materijal zaštite okoliša, zaštititi tijelo od hladnog.combinacija pamuka i poliestera, prozračno i ima određenu ulogu u istom trenutku, tako da se ne bojite hladnog zračnog napada nakon sporta. Napravljen od 100% mikrofibra sa međunarodnom tehnikom DTY.Yoga prostirki za nadmašio pamuk i poliesterski ručnici u apsorpciji prašine, apsorpcija znoja. Nema bakterije, nema mirisa, nema piluma, bez kose, bez predenja. Pet opcija boja za odabir možete koristiti kao laganu vučnu prostirku za putovanja. Materijal za mikrofiber, njegova mašina koja se može prati. Savršeno odgovara našim mrežastima joge. Dimenzije : 72 "x 24". Može se koristiti u različitim situacijama, poput Junker, Bikrama, vruće joge, fitness, vježbanje. Bez obzira na koju opciju birate, izgradili smo peškir koji je izdržljiv, pouzdan i trajat će vam dugi niz godina. Pamuk. Dvije funkcije masaže i antiskid.antiskid Kada se koriste prednji.plum cvjeta tačka smola na stražnjoj strani ima odličan anti-klizni efekt.Masage kada se koriste natrag. Materijal zaštite okoliša, zaštititi tijelo od hladnog.combinacija pamuka i poliestera, prozračno i ima određenu ulogu u istom trenutku, tako da se ne bojite hladnog zračnog napada nakon sporta. Napravljen od 100% mikrofibra sa međunarodnom tehnikom DTY.Yoga prostirki za nadmašio pamuk i poliesterski ručnici u apsorpciji prašine, apsorpcija znoja. Nema bakterije, nema mirisa, nema piluma, bez kose, bez predenja. Pet opcija boja za odabir možete koristiti kao laganu vučnu prostirku za putovanja. Materijal za mikrofiber, njegova mašina koja se može prati. Savršeno odgovara našim mrežastima joge. Dimenzije : 72 "x 24". Može se koristiti u različitim situacijama, poput Junker, Bikrama, vruće joge, fitness, vježbanje. Bez obzira na koju opciju birate, izgradili smo peškir koji je izdržljiv, pouzdan i trajat će vam dugi niz godina.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji