• Newbie
Shandali Gosweat Neklizajući vrući joga ručnik sa super apsorpcijskim mekim antilonskim mikrofinimrom u mnogim bojama, za bikram pilates i joga prostirke.

Shandali Gosweat Neklizajući vrući joga ručnik sa super apsorpcijskim mekim antilonskim mikrofinimrom u mnogim bojama, za bikram pilates

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Sve što trebate je ručnik s šandalim joga, a svaka lokacija postaje joga studio. Poboljšanjem vaše joge prakse i samopouzdanja, uskoro ćete primijetiti označena poboljšanja vašeg zdravlja i fizičkog blagostanja. Potrebno je dosljedan temelj koji vjerujete za najproduktivniji razvoj u jogi. Nema potrebe da povređujete ramenu noseći svoju tešku jogu prostirku od kuće; Samo uzmi svoj ručnik sa šandali jogom. Ako imate prostirku, koristite šandali ručnik za jogu da biste svoj joga dali plišani baršunasti osjećaj koji se ne samo da se ne samo odlično, već upija klizave znoje i čini vašu skupu prostirku duže!. Operite hladno s bojama kako biste spriječili krvarenje boje. Donesite vlastiti čisti ručnik za jogu, mjesto na vrhu studijske mat i uklonite brige o čijem znojnu i klicama na koji ćete vježbati. Na ovaj način će vam Joga peškir Gosweat Shandali pomoći pomoći da postignete teže položaje i naprednije tehnike. Savršeni vaši položaji : Korištenje joga ručnika pomaže u stvaranju čvrstog, stabilnog i znojenja fondacije za vježbanje. Donesite vlastiti čisti ručnik za jogu, mjesto na vrhu studijske mat i uklonite brige o čijem znojnu i klicama na koji ćete vježbati. Sklonite se i snažno : joga poboljšava vaš mišićni ton i fitnes kada redovno vježbate. Zadržite higijenu i zdravu : Povećajte svoje samopouzdanje kada koristite ulazne prostirke Studio postavljajući higijenski sloj između vas i prostirke. Zadržite higijenu i zdravu : Povećajte svoje samopouzdanje kada koristite ulazne prostirke Studio postavljajući higijenski sloj između vas i prostirke. Ako imate prostirku, koristite šandali ručnik za jogu da biste svoj joga dali plišani baršunasti osjećaj koji se ne samo da se ne samo odlično, već upija klizave znoje i čini vašu skupu prostirku duže!.Jednostavna njega tkanine - jednostavno bacite u veš mašinu. Na ovaj način će vam Joga peškir Gosweat Shandali pomoći pomoći da postignete teže položaje i naprednije tehnike. Koristite sa ili bez joge prostirke - kreće se do plaže ili udaljenog odmora? Nema potrebe da spakujete svoju neupadljivu jogu prostirku. Lagan je, lagan, lično i lijepo se uklapa u vašu torbu. Nema potrebe da povređujete ramenu noseći svoju tešku jogu prostirku od kuće; Samo uzmi svoj ručnik sa šandali jogom. Savršeni vaši položaji : Korištenje joga ručnika pomaže u stvaranju čvrstog, stabilnog i znojenja fondacije za vježbanje. Znamo da je teško digitalno odabrati ručnik, pa želimo da isprobate naše i zadržite samo ako to apsolutno volite!. Sve što trebate je ručnik s šandalim joga, a svaka lokacija postaje joga studio. Lagan je, lagan, lično i lijepo se uklapa u vašu torbu. 100% garancija proizvođača : Ako niste apsolutno zadovoljni našom joga ručnikom, vaša kupovina uključuje 100% povratnu garanciju novca.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji