• Newbie
PJ maske Owlette nadahnuli su 4pc Bright Smile Oral Care Bundle! Trepereće svjetlo Za četkica za zube, pasta za zube, četkica za četkanje i pehar za ispiranje usta! Plus bonus flosser i ogrlica zuba kao podsjetnik na vizuelnu pomoć!

PJ maske Owlette nadahnuli su 4pc Bright Smile Oral Care Bundle! Trepereće svjetlo Za četkica za zube, pasta za zube, četkica za četkanje

KM 8.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Neka četka nešto zabavno za djecu! Jedna djeca Crest Zaštita šupljine Sparkle Fun pasta za zube, 2,7 oz oztvaranja šupljine Sparkle Zabavna pasta za zube, 2,7 oz. Jedan BPA besplatni kapacitet od 16oz kapaciteta PJ maskira plastična čaša od dizajnerskog softvera / AMSCAN-a. Stomatolog je preporučio 2 minutu tematski tajmer za četkanje napravljenim s asortiranim PJ maski licenciranim naljepnicama od strane Desigware / Amscana. Plus bonus ogrlica zuba. Prikažite ogrlicu za zub u kupatilu, na gumbu na vratima ili u spavaćoj sobi kao vizualnoj pomoći za pamćenje. Ogrlica za zube otvara se i zatvara tako da biste mogli zadržati neku od djetetovih beba zuba. Paket napravljen sa LI Koristimo licencirane proizvode od odobrenih veletrgovaca ili distributera za stvaranje zgodnih snopa. Licencirani proizvodi prema zabavi Jedne PJ maske, protor kocke, firefly censed proizvodi.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji