• Newbie
Naši Reflections Dječiji priručnik svijetli četkicu za zube sa tajmerom od 60 sekundi, usisnu čašicu, meke čekinje, uzrast od 3 i više godina.

Naši Reflections Dječiji priručnik svijetli četkicu za zube sa tajmerom od 60 sekundi, usisnu čašicu, meke čekinje, uzrast od 3 i

KM 5.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Različiti likovi. Ljubavne i uzbudljive poruke za podsticanje pozitivne slike o sebi kod djece. Zabavno iskustvo četkanja za podsticanje dobrih navika oralne nege kod dece. Trepćući tajmer od 60 sekundi pruža zabavan izazov za podsticanje pravilnog četkanja za djecu. Usisna čaša manje nereda, zabavan način za podsticanje stojećeg skladišta i čistijeg kupatila. Meke Čekinje. Kompaktna glava i ručka dizajnirana za manja usta i ruke djeteta. Uključene baterije dizajnirane da traju cijeli vijek trajanja četke (stomatolozi podstiču novu četkicu za zube jednom u tri mjeseca). Certifikati uključuju : ISO, FDA, c GMP, BSCI i BRC. Na našim razmišljanjima prepoznali smo priliku da promoviramo pozitivnu sliku o sebi u ovim trenucima. Smatramo da je važno djeci obezbijediti proizvode koji izgledaju kao oni i predstavljaju njihove zajednice. Ovaj mali napor uvelike ide ka osjećaju vlastite vrijednosti i stavu uključenosti u svijet oko sebe. Dizajnirana za djecu, električna četkica za zube John i Nora ima meke čekinje i vibrirajuće djelovanje za efikasno čišćenje zuba, a da je i dalje nježna prema desnima djece.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji