• Newbie
Mypush Popo 78 komad Halloween za jednokratnu upotrebu za jednokratnu upotrebu, 24 kom 9 i 24 kom 7 papirna ploča od papira 30 kom viljuške 1 kom.

Mypush Popo 78 komad Halloween za jednokratnu upotrebu za jednokratnu upotrebu, 24 kom 9 i 24 kom 7 papirna ploča od papira 30 kom

KM 8.49
Dostupnost
Proizvod je dostupan

1, naš jedinstveni, cool i kreativni set za večeru Halloween Party dodat će više magije, zabave i entuzijazma na vašu Halloween Party, dovedite atmosferu za Noć vještica u vaš dom, prekrasan dodatak vašim proslavama za Noć vještica. 2, uštedite svoje vrijeme : Kada je zabava za Halloween, bacite noćnasterokutna partijska ploča, viljuške, za uštedu vremena čišćenja, možete provesti više vremena sa porodicom ili prijateljima. 3, Halloween za jednokratnu upotrebu papirne ploče Prirodni materijal : Noć vještica za jednokratnu upotrebu papirne ploče i salvete izrađene su od materijala za hranu, koji su ekološki, netoksični i biorazgradivi. 4,24 gostiju set za ručavanje : Ideja za 24 gosta, naša za jednokratnu pribore za večeru uključuje 24 kom "za večeru, 24 pcs 7", 24 viljuške, 1 kom. I sve prilike. 5 Ako imate bilo kakvih problema, obratite nam se slobodno, odmah ćemo vam dati rješenje. 1, naš jedinstveni, cool i kreativni set za večeru Halloween Party dodat će više magije, zabave i entuzijazma na vašu Halloween Party, dovedite atmosferu za Noć vještica u vaš dom, prekrasan dodatak vašim proslavama za Noć vještica. 2, uštedite svoje vrijeme : Kada je zabava za Halloween, bacite noćnasterokutna partijska ploča, viljuške, za uštedu vremena čišćenja, možete provesti više vremena sa porodicom ili prijateljima. 3, Halloween za jednokratnu upotrebu papirne ploče Prirodni materijal : Noć vještica za jednokratnu upotrebu papirne ploče i salvete izrađene su od materijala za hranu, koji su ekološki, netoksični i biorazgradivi. 4,24 gostiju set za ručavanje : Ideja za 24 gosta, naša za jednokratnu pribore za večeru uključuje 24 kom "za večeru, 24 pcs 7", 24 viljuške, 1 kom. I sve prilike. 5 Ako imate bilo kakvih problema, obratite nam se slobodno, odmah ćemo vam dati rješenje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji