• Newbie
Restoran-stupanj, biorazgradivi 10-inčni tablica sa 3 pregrade. BULK 200KK. Odlično za zabave za ručak i večeru. Za jednokratnu upotrebu, kompostabilni pšenični podijeljeni ploče su nepropusni i mikrovalni sef.

Restoran-stupanj, biorazgradivi 10-inčni tablica sa 3 pregrade. BULK 200KK. Odlično za zabave za ručak i večeru. Za jednokratnu upotrebu,

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

3 pretinci = Potpuna obroka postavljena jednostavna! Ove podijeljene ploče omogućavaju zar i dvije strane, odvojene za pružanje čiste prezentacije koja ne radi zajedno.Svi prirodni sastojci sigurno za vašu porodicu. S jednim većim i dva manja odjeljka, ove ploče omogućavaju vam da služite raznim programima, stranama i desertama bez brige o mesu i slatkišima. Za razliku od jeftinih papirnih ploča, ove čvrste ploče su ulje i propuštanje, držite njihov oblik i ne dostavite bez ukusa. Naše tanjire se neće raspaziti, curiti ili sagirati i nemaju ukus kao neki papir ili ploče od stiropora. Naše pregrade nemaju BPA, plastiku, vosak ili hlor. Garancija za povrat novca za život! Stojimo iza svih naših posuda za jednokratnu upotrebu. Dakle, bez brige, kompost ili bacanje kad se radi za obroke bez mesa!. Izvrsno za potlucke i zabave!. Sigurna toplota do 220 stupnjeva Fahrenheit. Što je u kutiji? Ovaj paket uključuje 200 10 inčnih ploča za jednokratnu upotrebu. Izvrsno za izletike, kuhanje, vjenčanja i rođendanske zabave. Naše pregrade su prikladne i izgrađene za trajanje. Naše pregrade nemaju BPA, plastiku, vosak ili hlor. Eko prijateljske posuđe = čišćenje bez krivice! Naši pšenica za pšenica recikliraju se, kompostabilna i bez stabla za završetak krčenja. Čak su i otporni na rez, tako da možete kopati u svoju večeru od biftene. Njihova čvrsta gradnja drži svoj oblik čak i kada je opterećen svim fiksinama '. Čak su čak i bez alergena bez opasnih hemikalija! Odlično za hosting događaje ili samo postavljanje porodične večere malo lakše. Učinite vrijeme obroka jednostavnim biorazgradivim pločama za jednokratnu upotrebu! Nema više brige o pranje posuđa ili upotrebom flemsy papirnih ploča. Teški materijal = Nema više nereda. Podignite 100% garancija zadovoljstva povrata novca! Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom narudžbom, jednostavno nam dođete kroz uslugu razmjene poruka i odgovorit ćemo u roku od 24 sata da se učinimo tačno čak i vikendom. Garancija za povrat novca za život! Stojimo iza svih naših posuda za jednokratnu upotrebu. Ove ploče su biorazgradivi i kompostabilni. Oni su alergijski prijateljski i sojin i bez glutena! Zaštitite svoju djecu od štetnih hemikalija. Napravljeni su od pšenice, ostavljenog stabljike od ubrane pšenice. Teški materijal = Nema više nereda. Dakle, bez brige, kompost ili bacanje kad se radi za obroke bez mesa!. Njihova visoka usna osigurava da predjela ne prosuju dok se miješate na svoju božićnu zabavu u kancelariji. Ako niste 100% u potpunosti zadovoljni svojim pločama, samo nam pošaljite e-poštu i obećavamo da ćemo to ispraviti!.Aleergiju i prirodno za održavanje vaše porodice. Imajte na umu zemlju. Apsolutno garantujemo vaše zadovoljstvo ili vaš novac nazad!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji