• Newbie
Lifis LED ovratnik za pse IPX7 Vodootporna veća svjetlina sjaj u tamnim ovratnicima za pse za velike srednje male pse USB punjive od reflektirajuće vlakne, zeleno)

Lifis LED ovratnik za pse IPX7 Vodootporna veća svjetlina sjaj u tamnim ovratnicima za pse za velike srednje male pse USB punjive

KM 10.80
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Snažni · Trajni - Lifis LED ovratnik za pse prihvaća poliestersku veznu snagu i klizavu kopču, koja je pogodna za svakodnevnu upotrebu velikih pasa, izdržljivih i laganih. IPX7 Vodootporan - brinite se da će vam se osvjetljavati ovratnik za osvjetljenje kada se vaš pas igra s vodom? Odaberite vodootporni ovratnik za svog psa. Uživajte u kampu čak i s kišom. (Nije posebno dizajniran za plivanje.). Svijetlo - Lifisovi ogrlica za pse je mnogo svjetlija od najlonske mrežne površine, što znači veću vidljivost i sigurnije. Naša blistavo traka izrađena je od reflektirajućeg materijala i eva gumene površine, a sa 2 reflektirajuće vlaknaste linije, držeći svog psa vidljivim i daleko od opasnosti oko 600 metara u mraku. Sigurna Micro USB punjenje - 2 sata punjenja za potpuno punjenje vremena upotrebe od 8 sati, automatski će se prestati puniti kada će se potpuno napuniti i indikator isključiti. Kratki mikro USB kabl za punjenje dolazi sa paketom. 3 režim osvetljenja - brzo treperenje, sporo treperenje i stalna blistava. Snažni · Trajni - Lifis LED ovratnik za pse prihvaća poliestersku veznu snagu i klizavu kopču, koja je pogodna za svakodnevnu upotrebu velikih pasa, izdržljivih i laganih. IPX7 Vodootporan - brinite se da će vam se osvjetljavati ovratnik za osvjetljenje kada se vaš pas igra s vodom? Odaberite vodootporni ovratnik za svog psa. Uživajte u kampu čak i s kišom. (Nije posebno dizajniran za plivanje.). Svijetlo - Lifisovi ogrlica za pse je mnogo svjetlija od najlonske mrežne površine, što znači veću vidljivost i sigurnije. Naša blistavo traka izrađena je od reflektirajućeg materijala i eva gumene površine, a sa 2 reflektirajuće vlaknaste linije, držeći svog psa vidljivim i daleko od opasnosti oko 600 metara u mraku. Sigurna Micro USB punjenje - 2 sata punjenja za potpuno punjenje vremena upotrebe od 8 sati, automatski će se prestati puniti kada će se potpuno napuniti i indikator isključiti. Kratki mikro USB kabl za punjenje dolazi sa paketom. 3 režim osvetljenja - brzo treperenje, sporo treperenje i stalna blistava. 3 Šarmantne boje, uvijek postoji najbolji izbor za vašeg psa!. 3 Šarmantne boje, uvijek postoji najbolji izbor za vašeg psa!. 3 Šarmantne boje, uvijek postoji najbolji izbor za vašeg psa!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji