• Newbie
Iuiudobe ogrlice za pse za male srednjeg psa, ovratnik za prigušivanje ledeni tenis kubični cirkonijumski ovratnik za štene kitty sa kristalnim kamenjem (klizač, veliki 14 inčni)

Iuiudobe ogrlice za pse za male srednjeg psa, ovratnik za prigušivanje ledeni tenis kubični cirkonijumski ovratnik za štene kitty

KM 0.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

? ? 【Modni dodatak】 ~ MUST-CAY TOČKA ZA VAŠE ELEGANTNO ŠTEPY I KITTY! Izvrsna kvaliteta za udobnu i izdržljivu nošenje. ? ? 【Visokokvalitetni materijal】 ~ Lanac je izrađen od ekološkog bakra, pozlaćenog debelim 18k stvarnim zlatom. Siguran je za većinu kućnih ljubimaca jer je to olovo i beznik. Set sa 5 A princezom CUT CUBIC cirkonijom, ovaj ovratnik je super sladak i atraktivan. ? ? 【Veličina ovratnika i fit】 ~ širina 10 mm i dužina ovratnika : 14 "+2", podesiv i jednostavan za pričvršćivanje, uz Extender, može vam pomoći da lako pronađete pravu veličinu. Pogodan je i za većinu malih pasa i mačaka. Molimo vas pažljivo izmjerite svog psa kako biste bili sigurni da je ispravna veličina prije naručivanja. ? ? 【Pogodno za】 ~ Ove modne ogrlice za pse za Chihuahua, Pomeranski, Pugs, Maltese, Shih Tzu Puppy, Pudlica, Mini Jachshund, Maltipoo, Boston Terijer Pudle, Francuski Buldog Pudle, minijaturna pudlica. Takođe se uklapa u diskusbilne mačiće, vaše štence apsolutno će voljeti ovaj poklon. ? ? 【Great poklon Choke ovratnik】 ~ Pogodno za vjenčanja, zabave, praznike i svakodnevno habanje. Savršen poklon za majčin dan, očev dan, dan zaljubljenih, Noć vještica, Dan zahvalnosti i Božić. ? ? 【Modni dodatak】 ~ MUST-CAY TOČKA ZA VAŠE ELEGANTNO ŠTEPY I KITTY! Izvrsna kvaliteta za udobnu i izdržljivu nošenje. ? ? 【Visokokvalitetni materijal】 ~ Lanac je izrađen od ekološkog bakra, pozlaćenog debelim 18k stvarnim zlatom. Siguran je za većinu kućnih ljubimaca jer je to olovo i beznik. Set sa 5 A princezom CUT CUBIC cirkonijom, ovaj ovratnik je super sladak i atraktivan. ? ? 【Veličina ovratnika i fit】 ~ širina 10 mm i dužina ovratnika : 14 "+2", podesiv i jednostavan za pričvršćivanje, uz Extender, može vam pomoći da lako pronađete pravu veličinu. Pogodan je i za većinu malih pasa i mačaka. Molimo vas pažljivo izmjerite svog psa kako biste bili sigurni da je ispravna veličina prije naručivanja. ? ? 【Pogodno za】 ~ Ove modne ogrlice za pse za Chihuahua, Pomeranski, Pugs, Maltese, Shih Tzu Puppy, Pudlica, Mini Jachshund, Maltipoo, Boston Terijer Pudle, Francuski Buldog Pudle, minijaturna pudlica. Takođe se uklapa u diskusbilne mačiće, vaše štence apsolutno će voljeti ovaj poklon. ? ? 【Great poklon Choke ovratnik】 ~ Pogodno za vjenčanja, zabave, praznike i svakodnevno habanje. Savršen poklon za majčin dan, očev dan, dan zaljubljenih, Noć vještica, Dan zahvalnosti i Božić. 1.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji