• Newbie
Donna Devlin dizajnira - ružičasti ovratnik pantera Vaša obožavana fashistika imat će glave koji se okreću kako bi uhvatili samo pogled sassive glamur djevojke. )

Donna Devlin dizajnira - ružičasti ovratnik pantera Vaša obožavana fashistika imat će glave koji se okreću kako bi uhvatili samo pogled

KM 3.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

XS ½ "širok i podešava za veličinu vrata 7" do 11 ". Zabavna i šarena premium kvalitetna pamučna tkanina pomno se šiva na izdržljivom najlonu. Izrađena u SAD-u. Extra mekana tkanina je nježna na vratu vašeg psa. Čvrsta i izdržljiva, a opet mekana i lagana . Jednostavno uključeno i isključeno s podesivom konturenom kopčom za dodatnu udobnost. Izmjerite opseg psećeg vrata i dodajte 2 inča. Trebali biste udobno ublažiti dva prsta između vrata ovratnika i psa. Ako su mi mjerenja kućnih ljubimaca, predlažemo Naručivanje sljedeće veličine. Ovratnici su namijenjeni za identifikacijske oznake i za hodanje vašeg ljubimca preporučuje se da će se iskoristiti i pješački prsluk za sprečavanje traheane traume. Ne za vezanje!. Svakog dizajna Donna Devlin ovratnik je s velikom pažnjom od vrhunske kvalitete zabave, šarenih pamučnih otisaka tkanine. Naši ovratnici su ojačani teškim najlonskim umetkom za jaknu za nevjerojatnu snagu i izdržljivost, ali su u potpunosti podesive i opremljene su u potpunosti podesive i opremljene su u potpunosti podesive i opremljene su konturenim brzom Pričvršćivanje bočnih puštanja koja je jednostavna za upotrebu, ali izuzetno sigurna, sigurna i izdržljiva. Svaki ovratnik je lijepo zašičen i završen lijepim niklom pobeđenim D-prstenom. Extra meka tkanina je nježna na vratu vašeg psa, tako da će se vaše štene osjećati fenomenalno i vi se možete pogledati nešto cool za promjenu. Ne zaboravite razmotriti odgovarajući povodno i pješački prsluk! Savjeti za nagibne veličine : * Nema standardnih veličina za odjeću i dodatnu opremu za kućne ljubimce. Toplo preporučujemo da precizno izmerite svog ljubimca da biste osigurali tačno stajanje. * Izmjerite opseg psećeg vrata i dodajte 2 inča. Trebali biste moći udobno ubaciti dva prsta između vrata ovratnika i psa. * Preporučuju se meke mjere vrpce. Ako nemate meku mjeru vrpce, pokušajte koristiti komad niza, a zatim izmjerite niz vladar. * Provjerite da li vaš pas stoji. * Za pse koji imaju široke škrinje ili guste kapute, naručite jednu veliku veću. * Ako merenja vašeg ljubimca spadaju između dvije veličine, predlažemo da naručimo sledeću veličinu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji