• Newbie
Depila 12 kom četkice četkanje smeđe drvene prirodne četkice četkica kože sa stražnjim pilingom Početna Tuš Duga kupaonica Stimulacijsko čišćenje suhog loofah svjetlo za isporuke Spungs (boja)

Depila 12 kom četkice četkanje smeđe drvene prirodne četkice četkica kože sa stražnjim pilingom Početna Tuš Duga kupaonica Stimulacijsko

KM 34.70
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Četkica za kupanje s mekim četkicom za brisanje četkica za čišćenje kože za čišćenje dugih ručka suha ili mokra kože pljusak za pranje kože, četkica za pranje, četkica za kupanje - četkica za kupanje izrađena od premium materijala, četkice za više kupava su za upotrebu u tuširanju. Četke za tijelo - Ove čekinje su fleksibilne i elastične, osjećaju se ugodno i. Četkica za kadu - jednostavan dizajn, žene i muškarci koriste i mogu biti s tuš šamponom kako bi se postigli bolji učinak. Oslobođene tuš kabine za četkanje kože, piling, povrat i obnavljanje celulita. Piling četkica - donesite nježan, lijep i ugodan doživljaj u svoj život. Četkica za kupanje s mekim četkicom za brisanje četkica za čišćenje kože za čišćenje dugih ručka suha ili mokra kože pljusak za pranje kože, četkica za pranje, četkica za kupanje - četkica za kupanje izrađena od premium materijala, četkice za više kupava su za upotrebu u tuširanju. Četke za tijelo - Ove čekinje su fleksibilne i elastične, osjećaju se ugodno i. Četkica za kadu - jednostavan dizajn, žene i muškarci koriste i mogu biti s tuš šamponom kako bi se postigli bolji učinak. Oslobođene tuš kabine za četkanje kože, piling, povrat i obnavljanje celulita. Piling četkica - donesite nježan, lijep i ugodan doživljaj u svoj život. Lista Depilapakage 12 x četke za kadu Fetures -it ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi. Efikasno i lako očistite ručnik za kupanje za kupanje. Vrlo praktični dodaci za kupanje. - Ovaj proizvod se može dati kao za vaše prijatelje i porodice. Oni će biti vrlo srećne karoserije.-Boja : svijetlo smeđe tijelo pilići četke - Izvadite na površinu kože, obrišite višak ulja i napravite tijelo glatkim kupanje ribolov. Veličina : oko 25,00x8,00x3. 00cm / 9.82x3.14x1 Brudačica za tuširanje.goods Opis Ex Foliate četkice za tuširanje To što vaš proizvod može zadovoljiti za tuš kabine za sunčanje s mekom četkicom za četkicu za čišćenje kože za čišćenje duge ručke suhe ili mokri pere Cellulit limfni četkica za pranje LOOfah mrežasta četkica Izvrsna izrada osigurava da je dugotrajno i izdržljivo dugačko korištenje. Potražite četkicu za stražnju četkicu ako tražite profesionalnu i četkicu za kupanje, a zatim je vaša istraživanja ovdje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji