• Newbie
Mekani silikon piling pilinga za tijelo, tuš kabina za tijelo, jednostavno čišćenje i piling hvatajući tuš četkica sa visećim rupom za masnu, suhu, normalnu i osjetljivu tipove kože (2pcs)

Mekani silikon piling pilinga za tijelo, tuš kabina za tijelo, jednostavno čišćenje i piling hvatajući tuš četkica sa visećim rupom

KM 4.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Meka i komforno : piling tijela izrađen je od mekih silikonskih čekinja i 100% čistog silikona, što efikasno uklanja kožu rodornost dok omekšava i dodiruje kožu. Neka agent trenja oduzima mrtve ćelije i višak kožnog ulja. Dva paketa : neritantno silikonski materijal koji se ne nadražuje da li ste masna, suha, redovna, miješana ili osjetljiva, njegova svestrana državna struktura definitivno će vam dati i njega. Pogodno za djecu, odrasle i starije osobe. Jedinstveni dizajn : Stražnja površina podloška ima neravnomjernu, neklizajuću konstrukciju, tako da ga lako možete držati i čvrsto držati na dlanu dok stegnete, izbjegavajte klizavo iskustvo pilinga. Pogodno za nošenje : Kompaktni dizajn pilinga za tuširanje za tijelo može biti praktičniji tokom putovanja. Veliki otvor za ovjesu omogućava da se čitv za tijelo lako visi na bilo kojem kuku za tuširanje, omogućavajući brzo sušenje kapljica vode. Savršeno iskustvo kupovine : Onnea pruža uslugu odgovora u roku od 12 sati kako bi riješili bilo kakav problem koji se susreće tokom procesa kupovine i dobijete vrhunsko iskustvo tuširanja. Meka i komforno : piling tijela izrađen je od mekih silikonskih čekinja i 100% čistog silikona, što efikasno uklanja kožu rodornost dok omekšava i dodiruje kožu. Neka agent trenja oduzima mrtve ćelije i višak kožnog ulja. Dva paketa : neritantno silikonski materijal koji se ne nadražuje da li ste masna, suha, redovna, miješana ili osjetljiva, njegova svestrana državna struktura definitivno će vam dati i njega. Pogodno za djecu, odrasle i starije osobe. Jedinstveni dizajn : Stražnja površina podloška ima neravnomjernu, neklizajuću konstrukciju, tako da ga lako možete držati i čvrsto držati na dlanu dok stegnete, izbjegavajte klizavo iskustvo pilinga. Pogodno za nošenje : Kompaktni dizajn pilinga za tuširanje za tijelo može biti praktičniji tokom putovanja. Veliki otvor za ovjesu omogućava da se čitv za tijelo lako visi na bilo kojem kuku za tuširanje, omogućavajući brzo sušenje kapljica vode. Savršeno iskustvo kupovine : Onnea pruža uslugu odgovora u roku od 12 sati kako bi riješili bilo kakav problem koji se susreće tokom procesa kupovine i dobijete vrhunsko iskustvo tuširanja. Silikonska četka.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji