• Newbie
Keegh tkanina za skladištenje 13 x 13 sklopivi kanti za skladištenje kocke za police srušene gumbske kutije za pohranu s naljepnicama, set 6 (bež)

Keegh tkanina za skladištenje 13 x 13 sklopivi kanti za skladištenje kocke za police srušene gumbske kutije za pohranu s naljepnicama,

KM 1.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Dizajn kvalitete služi bolju svrhu proizvoda. Proizvodnja kvalitete rasporedite životni vijek proizvoda. Kvalitetna usluga služi svim zahtjevima kupaca bolje. 【Skladištenje 13x13】 : Organizator za pohranu kocke je 13 "(L) x 13" (W) x 13 "(h), koji je vrlo pogodan za pohranu svih stvari na 13" kocki policama. Dovoljno je prostrano da organizuje svoje svakodnevne predmete. Tvrste kvalitete】 : kante za odlaganje kocke za organiziranje izrađene su od elegantne, prozračne netkane tkanine sa ojačanim ručicama i gustom kartonom. 【Oznaka i kartice】 : Ove košare za skladištenje tkanine Dolaze sa etiketa karticom, kartice možete staviti u utore da biste ga lako pronašli i smanjili nered u vašem domu. 【Sklopivi dizajn】 : Ove kante za kocke za skladištenje 13x13x13 lako se preklopi ako se ne koriste, funkcioniraju kao kante za otvorene boje ili kao ladice tkanine kada se koriste s organizatorom za skladištenje (nije uključen). 【Višenamjenska kutija】 : 13-inčni kantu za odlaganje može se koristiti za spremanje dječjih igračaka, odjeće, datoteka, alata, CD-a, časopisa, igračaka za kućne ljubimce, obrtnih materijala, itd. Možete koristiti košare za pohranu da biste organizovali svoj ormar , garderoba, vrtić, igraonica, praonica, ured itd. 【Skladištenje 13x13】 : Organizator za skladištenje kocke je 13 "(l) x 13" (h), koji je vrlo pogodan za pohranu svih stvari na 13 "kocke police. Dovoljno je prostrano da organizuje svoje svakodnevne predmete. Tvrste kvalitete】 : kante za odlaganje kocke za organiziranje izrađene su od elegantne, prozračne netkane tkanine sa ojačanim ručicama i gustom kartonom. 【Oznaka i kartice】 : Ove košare za skladištenje tkanine Dolaze sa etiketa karticom, kartice možete staviti u utore da biste ga lako pronašli i smanjili nered u vašem domu. 【Sklopivi dizajn】 : Ove kante za kocke za skladištenje 13x13x13 lako se preklopi ako se ne koriste, funkcioniraju kao kante za otvorene boje ili kao ladice tkanine kada se koriste s organizatorom za skladištenje (nije uključen). 【Višenamjenska kutija】 : 13-inčni kantu za odlaganje može se koristiti za spremanje dječjih igračaka, odjeće, datoteka, alata, CD-a, časopisa, igračaka za kućne ljubimce, obrtnih materijala, itd. Možete koristiti košare za pohranu da biste organizovali svoj ormar , Ormar, vrtić, igraonica, praonica, ured itd. Savršena veličina za uklapanje 13-inčnih kockih polica, sve je izvan vidokruga i neće pasti s polica sa ovim skupovima od 6 kockica s tkaninom sa naljepnicama. Molimo vas da nađete kartice iz jednog od utora.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji