• Newbie
Sanjiaofen Pravokutne ružičaste košare, devojke Skladišta kanti. Otvorena dečja košara za skladištenje sa ručkama. Kutiranje košara, chathers, kutija za igračke, Knjige košare, košare.

Sanjiaofen Pravokutne ružičaste košare, devojke Skladišta kanti. Otvorena dečja košara za skladištenje sa ručkama. Kutiranje košara,

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Veličina : 15 (dužina) x 9 (širina) x 10 (visina) inča. Pažnja : Molim vas, shvatite da može postojati neka razlika između veličine i stvarne veličine, a ne tako preciznog. Ali ne utječe na kupovinu i upotrebu. Materijal : posteljina pamučna tkanina + vodootporne PE + kožne ručke. Pecijalna proširena kožna ručica, prikladniji i izdržljiviji. Dizajn i moderan : Sanjiaofeng ima ružičastu košaru s više uzorka. Svi lijepi i moderni uzorci kreiraju naši dizajneri. To čini da ligenice izgledaju jedinstvenije i umjetniče. Postoji li stil koji vam se ovdje sviđaju Snažna pokretačka snaga našeg dizajna. Primjenjive prigode : Ružičaste kante mogu se postaviti u rublje, spavaću sobu, dnevni boravak, dječju sobu, kuhinju ili bilo gdje što želite. Košarica za pranje rublja može se koristiti kao ukras doma ili kao alat za porodičnu organizaciju. NAPOMENA : Sklopiva dječja spremišta, paket preklopivim. Molimo vas da shvatite da se bore mogu pojaviti tokom transporta. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas. Veličina : 15 (dužina) x 9 (širina) x 10 (visina) inča. Pažnja : Molim vas, shvatite da može postojati neka razlika između veličine i stvarne veličine, a ne tako preciznog. Ali ne utječe na kupovinu i upotrebu. Materijal : posteljina pamučna tkanina + vodootporne PE + kožne ručke. Pecijalna proširena kožna ručica, prikladniji i izdržljiviji. Dizajn i moderan : Sanjiaofeng ima ružičastu košaru s više uzorka. Svi lijepi i moderni uzorci kreiraju naši dizajneri. To čini da ligenice izgledaju jedinstvenije i umjetniče. Postoji li stil koji vam se ovdje sviđaju Snažna pokretačka snaga našeg dizajna. Primjenjive prigode : Ružičaste kante mogu se postaviti u rublje, spavaću sobu, dnevni boravak, dječju sobu, kuhinju ili bilo gdje što želite. Košarica za pranje rublja može se koristiti kao ukras doma ili kao alat za porodičnu organizaciju. NAPOMENA : Sklopiva dječja spremišta, paket preklopivim. Molimo vas da shvatite da se bore mogu pojaviti tokom transporta. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji