• Newbie
GoDazzl Hair Gajra u umjetnom cvijetu Jasmina Mogra, Garland Juda Decoration Phool Gazra za žene, Juda Bun realističan dodatak za kosu za djevojčice )

GoDazzl Hair Gajra u umjetnom cvijetu Jasmina Mogra, Garland Juda Decoration Phool Gazra za žene, Juda Bun realističan dodatak za

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Umjetni dodaci za kosu gajra sa prelijepim cvijetom Mogre. Koristite ga i za duge i za kratke dlake. Cvijeće prirodnog izgleda u kremi i bijeloj boji. Garland hair gazra za višekratnu upotrebu za punđu. Jednostavan za korištenje. Upotrijebite ga više puta bez gubitka originalnog izgleda. Atraktivan dizajn sa izdržljivom završnom obradom. Koristi se za punđe i pletenice izgled frizure. Upotrijebite ga kao ukrasni dodatak za kosu. Posebno se koristi za indijske brakove i tradicionalne funkcije. Dobro se slaže sa svim indijskim tradicionalnim odjevnim predmetima. Ručni rad super fine kvalitete materijala koji se koristi. Umjetni dodaci za kosu gajra sa prelijepim cvijetom Mogre. Koristite ga i za duge i za kratke dlake. Cvijeće prirodnog izgleda u kremi i bijeloj boji. Garland hair gazra za višekratnu upotrebu za punđu. Jednostavan za korištenje. Upotrijebite ga više puta bez gubitka originalnog izgleda. Atraktivan dizajn sa izdržljivom završnom obradom. Koristi se za punđe i pletenice izgled frizure. Upotrijebite ga kao ukrasni dodatak za kosu. Posebno se koristi za indijske brakove i tradicionalne funkcije. Dobro se slaže sa svim indijskim tradicionalnim odjevnim predmetima. Ručni rad super fine kvalitete materijala koji se koristi.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji