• Newbie
Yayong Bulldog Figurine za odlaganje kutija za ključeve poklopce nakit Box stolerski stolni pokladi za poklade za poklade za kućnu ulazu Dekoracija pribora za obnove smole

Yayong Bulldog Figurine za odlaganje kutija za ključeve poklopce nakit Box stolerski stolni pokladi za poklade za poklade za kućnu

KM 30.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

★ Visoka kvaliteta : izrađena od visokokvalitetne smole, čvrste i izdržljive, nije lako izblijediti, ekološki prihvatljivo, sigurno, netoksično i bezopasno, vrlo pogodno za modni ukras. Ekološki prilagođeni materijali pružaju više zdravstvene zaštite za vašu porodicu. ★ Praktičnost : prekrasan krajolik, bilo u dnevnoj sobi, uredu, studiji, stolu ili kafićima na stolu. Određivanje i praktičnost nadopunjuju se međusobno. Živa slika i prekrasan izgled. Izvrsna izrada i jedinstveni detalji. ★ 3 boje : 3 različite boje, a odgovarajuće boje su vrlo zanimljive. Možete odabrati različite vrste prema vašim željama. Ove dvije boje su živo i živahne, što vas može bolje razlikovati i dodati beskonačne boje. ★ Izvrsni pokloni : Pored porodičnih proslava i ukrasa za stol, ova izvrsna statua može se koristiti i kao poseban poklon za posebne prigode, poput Valentinova, Božić, majčin dan ili domaćinstvo!. ★ Napomene : Boja proizvoda je ručno podešena i oslikana, a nijansa boja se malo varira od serije do serije, a nije tako fina i besprijekorna kao što je stroj napravljen. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte! Ključ za odlaganje slatkiša nakit ornament ornament Orrnament Orrnament Držač Skulptura za silplume za kućnu sobu Dekor proizvoda Opis proizvoda : Specifikacija : Naziv proizvoda : Dekoracija rezine : Kao što je prikazana Veličina : Kao što je prikazana Veličina : Figurine prikazuje simpatičnu francusku Buldog koji drži posudu i nadam se da možete nešto staviti u njega. To može biti noćni ormarići, toaletni sto, kutija za odlaganje za male predmete na stolu. Ekološki materijal od prirodnog smole čini ga savršenom statuom modernog uređenja doma, ukras stola i ličnu kolekciju. Savršen poklon za pse, djevojke, kćeri, prijatelje, sestre. Pristupačan poklon za vjenčanja, angažmane, dan zaljubljenih, godišnjica, rođendani, uskrsni ili majčin dan. Paket uključen : 1 x ukras za ladicu.

U svojstva

Product Name:
Tray Decoration
Material:
Resin
Color:
As shown
Size:
As shown
Features:
The figurine shows a cute French bulldog holding a bowl and hope you can put something in it.:
It can be a bedside table, a dressing table, a storage box for small objects on a desk.:
The environmentally friendly natural resin material makes it a perfect statue for modern home decoration, desk decoration, and personal collection.:
The perfect gift for dogs, girlfriends, daughters, friends, sisters. An affordable gift for weddings, engagements, Valentine's Day, anniversaries, birthdays, Easter or Mother's Day.:
Package Included:
1 x Tray Decoration :

Proizvodi u kategoriji