• Newbie
Crni patka marka sa 3 okrugle kandidat za gniježđenje - najveće mjere promjera 8 u prečniku - odlično za skladištenje kolačića, krugova i još mnogo toga!

Crni patka marka sa 3 okrugle kandidat za gniježđenje - najveće mjere promjera 8 u prečniku - odlično za skladištenje kolačića, krugova

KM 1.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Set od 3 okrugle kandidat za gnijezde. Mjeri 8 ", 6.5" i 5,5 "promjera i 3,5" u visinu. Bijela / crna pila. Veze se gnijezdi u jedno drugo za jednostavno skladištenje. Izvrsno za skladištenje kolača, kolačića, tartufa i još mnogo toga !. Set od 3 okrugle kandidat za gnijezde. Mjeri 8 ", 6.5" i 5,5 "promjera i 3,5" u visinu. Bijela / crna pila. Veze se gnijezdi u jedno drugo za jednostavno skladištenje. Izvrsno za skladištenje kolača, kolačića, tartufa i još mnogo toga !. Odmorsko dekorativne limenke gniježđenja u bijeloj / crnoj kaisu. 3 limenke gniježđenja. Tins mjere 8 ", 6,5" i 5,5 "promjera i 3,5" u visinu. Izvrsno za pohranu vaših omiljenih bagera za odmor. Kad se sezona završi, lisice se gnijezde jedno u drugo kako bi se smanjili prostor za pohranu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji