• Newbie
Dravira Coffin Frame - Creety Gothic Domaći dekor - crna 4x6 za zid ili tablicu - HD Pleksiglass front - sad sa Đavolom Days Photo uključena!

Dravira Coffin Frame - Creety Gothic Domaći dekor - crna 4x6 za zid ili tablicu - HD Pleksiglass front - sad sa Đavolom Days Photo

KM 7.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Goth dekor sa glamurom! - Dravirski okvir lijesa je jedinstven komad, dizajniran da izgleda jezivo, a opet stilski!. Tražite Goth poklone? - Ovaj jezivi okvir za slike bit će hit! Njegov vještica estetika ispunjava očekivanja od obožavatelja neobičnog. Ili kao drugačiji poklon za prijatelja koji ima sve .. 2 u 1 - - može se koristiti na tablici ili objesiti za prikaz vašeg Goth zid umjetnosti, jezive čudnosti ili male vještice. DECOR DECOR DECOR - Utakmice sa vašim policama za lijezanje, ogledalo ili Halloween Inspired Decor! Ili što je sa dodavanjem nekih šikskih faktora u vašu gotičku tablicu ispraznosti?. Prikazuje 4x6 fotografiju - ovaj okvir za slike lijesa dizajniran je za držanje 4x6 fotografije ako se koristi s prostirkom (uključeno). Za veće čudnosti ili razglednice prostirku se može lako ukloniti. Spremni za upotrebu, nije potrebna montaža. Sigurna i izdržljiva - prednja strana izrađena je od pleksiglasa visoke rezolucije (ne stvarna stakla) što osigurava duži život i manje šanse nesretnih nesreća! Prekrasna uzorka fotografija - apsolutno volimo eleganciju i stil vražje dame fotografije, tako da smo ga uključili za vas nadajući se da ćete i vi nadati i da li ćete i vi nadati da volite. Goth dekor sa glamurom! - Dravirski okvir lijesa je jedinstven komad, dizajniran da izgleda jezivo, a opet stilski!. Tražite Goth poklone? - Ovaj jezivi okvir za slike bit će hit! Njegov vještica estetika ispunjava očekivanja od obožavatelja neobičnog. Ili kao drugačiji poklon za prijatelja koji ima sve .. 2 u 1 - - može se koristiti na tablici ili objesiti za prikaz vašeg Goth zid umjetnosti, jezive čudnosti ili male vještice. DECOR DECOR DECOR - Utakmice sa vašim policama za lijezanje, ogledalo ili Halloween Inspired Decor! Ili što je sa dodavanjem nekih šikskih faktora u vašu gotičku tablicu ispraznosti?. Prikazuje 4x6 fotografiju - ovaj okvir za slike lijesa dizajniran je za držanje 4x6 fotografije ako se koristi s prostirkom (uključeno). Za veće čudnosti ili razglednice prostirku se može lako ukloniti. Spremni za upotrebu, nije potrebna montaža. Sigurna i izdržljiva - prednja strana izrađena je od pleksiglasa visoke rezolucije (ne stvarna stakla) što osigurava duži život i manje šanse nesretnih nesreća! Prekrasna uzorka fotografija - apsolutno volimo eleganciju i stil vražje dame fotografije, tako da smo ga uključili za vas nadajući se da ćete i vi nadati i da li ćete i vi nadati da volite. Ako tražite poseban dodatak u kolekciji Goth Decor, došli ste na pravo mjesto!. Ovaj okvir za slike ima vampirske vibracije koji će dodati dodir Gothy Glam u vašu sobu. Vidite kako cool izgleda na zidu? : ).

U svojstva

Proizvodi u kategoriji