• Newbie
Weyon Drvena čepa za vrata za dno vrata, sa antiskidom silikonskim trakom i visećim konopom, ugradnja za jaz u vratima ispod 2 inča, 2 pakovanja smeđe boje.

Weyon Drvena čepa za vrata za dno vrata, sa antiskidom silikonskim trakom i visećim konopom, ugradnja za jaz u vratima ispod 2 inča,

KM 5.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

【Ekološki prihvatljiv】 Navratnik je izrađen od prirodnog drveta i silikona. Netoksično je i nema hemijskog mirisa, štedeći svoje zdravlje i okoliš. 【Cool Desigme】 osim onih tradicionalnih klinova na vratima, ima cool dizajn koji vam donosi svjež osjećaj. 【Provjere performansi】 Tisuće testova potvrdilo je klizni otpor silikonskog pojasa i tvrdoću drveta na plaži. Kakva jaka i izdržljiva vrata zaustavljaju klin za dno vrata. 【Fleksibilna upotreba】 Čep za klin vrata ima praktičnu veličinu za nošenje i može se objesiti na kvaku. Oba stranu teksturirani silikonski poklopac lako se rastavlja i čisti vodom. 【Ekološki prihvatljiv】 Navratnik je izrađen od prirodnog drveta i silikona. Netoksično je i nema hemijskog mirisa, štedeći svoje zdravlje i okoliš. 【Cool Desigme】 osim onih tradicionalnih klinova na vratima, ima cool dizajn koji vam donosi svjež osjećaj. 【Provjere performansi】 Tisuće testova potvrdilo je klizni otpor silikonskog pojasa i tvrdoću drveta na plaži. Kakva jaka i izdržljiva vrata zaustavljaju klin za dno vrata. 【Fleksibilna upotreba】 Čep za klin vrata ima praktičnu veličinu za nošenje i može se objesiti na kvaku. Oba stranu teksturirani silikonski poklopac lako se rastavlja i čisti vodom. Na dnevnom uredskom radu i učestalu komunikaciju, Weyon tim je utvrdio da je vrata bila jednostavan, ali efikasan način da se drži na prolazna vrata. Dakle, tim je odlučio studirati kako uložiti dobar nattop, s pristojnim izgledom i efikasnim funkcijama. Tokom istrage, tim je utvrdio da je guma pravilan materijal u pravljenju vrata. Ali ovaj materijal ima neke očigledne slabe tačke kao što je lako kliznuti na sjajnim pločicama i biti izvan oblika na suočavanju s teškim vratima ili visokim vjetrom. Sa kontinuiranim naporima Weyona, tim je razvio potpuno novu kombinaciju silikona i drveta, s praktičnom veličinom i poboljšanim prokliznim rublim mrežama.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji