• Newbie
Vakuumske vrećice za odjeću, jumbo 39.37 * 31.49 * 3.5in, 3 veličine, uključuje 1 pumpu, idealna za turističku i kućnu organizaciju (lRage)

Vakuumske vrećice za odjeću, jumbo 39.37 * 31.49 * 3.5in, 3 veličine, uključuje 1 pumpu, idealna za turističku i kućnu organizaciju

KM 9.99
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Velika veličina je savršena za pohranu glomaznih predmeta poput utjehača, ćebad i jastuka. Naše vrećice za kompresiju vakuuma nisu samo zgodne već i ekološki prihvatljive. Neispumno brtva osigurava da su vaši predmeti zaštićeni od prašine, mirisa i vlage, držeći ih svježim i čistom. Uz našu pouzdanu tehnologiju vakuumskih brtva, možete lako pohraniti odjeću i posteljinu u našim kompresijskim vrećama, pružajući rješenje za uštedu prostora za vaš dom, putovanja ili skladišne ​​potrebe. Prozirni dizajn omogućava vam lako identificiranje onoga što se čuva u svakoj torbi, štedeći vam vrijeme kada trebate raspakirati. Ove torbe možete ponovo iskoristiti dugo, čineći ih ekološki prihvatljivim rešenjem za pohranu. Naše vrećice za kompresiju savršene su za one koji uživaju u putovanjima, kampovanju ili čak samo za one koji trebaju organizirati svoje domove. Svaki set također dolazi sa besplatnom zračnom pumpom, što olakšava komprimiranje i pohranjivanje svih svojih predmeta. S našim visokokvalitetnim proizvodima i odličnom korisničkom uslugom, možete vjerovati da je naša vreća za kompresiju zraka savršeno rješenje za sve vaše potrebe za pohranu. Mala veličina idealna je za pakiranje odjeće, ručnika i drugih malih predmeta. Srednja veličina je odlična za jakne, kapute i drugu malu posteljinu.Držite svoj kućni ili putnički prtljag organizirani i uredno sa ovim vakuumskim kompresijskim vrećama za uštedu prostora. Ove torbe pružaju jednostavan način organiziranja vašeg ormara ili pakiranja vašeg prtljaga, osiguravajući da uvijek imate prostor koji vam treba. Izdržljiv i otporan na kidanje, ove vreće izrađene su od visokokvalitetnih materijala kako bi vaše stvari čuvanje sigurno i sigurno. Imamo tri veličine, velike veličine 39,37 * 31,49in, srednje veličine 31,49 * 23,62 IN, male veličine 23,62 * 15,74 IN ,, omogućava vam da spakujete različite vrste predmeta prema vašim potrebama. Ove torbe za kompresiju su odličan način za uštedu prostora u vašem domu ili prtljagu tokom putovanja. Ove torbe su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji su i čvrst i vodootporan. Ove torbe možete ponovo iskoristiti dugo, čineći ih ekološki prihvatljivim rešenjem za pohranu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji