• Newbie
Mozaici Lab Victorian Roses | Beautiful mozaici Artwork Studio | ručno izrezan i ručno rađen sa prirodnim mermerom | ovo remek-djelo je odlično kao zidna Umjetnost / savršeno za bilo koju kancelariju ili životni prostor.

Mozaici Lab Victorian Roses | Beautiful mozaici Artwork Studio | ručno izrezan i ručno rađen sa prirodnim mermerom | ovo remek-djelo

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Instaliranje Ovog Mozaičkog Remek-Djela Je Jednostavno I Zabavno. Može se montirati direktno na bilo koju površinu ili zid ili se može zalijepiti na drveni nosač i objesiti kao zidna umjetnost. DEDICATED CUSTOMER SERVICE ★ mi u Mozaics Lab-u smo ponosni na našu posvećenu korisničku uslugu, a Naša reputacija nam mnogo znači. ★ Ručno rađeno od strane majstora : ovo mozaičko umjetničko djelo ručno su izradili majstori i zanatlije sa 30+ godina iskustva. Zato ćemo ići još više i biti s vama na svakom koraku - od pomoći vam da pokupite mozaik sa našeg zida do osiguranja da ga možete rado okačiti na svoj. ★ Tile Mosaic Artwork je kreiran na mrežastoj podlozi što ga čini veoma lakim za instalaciju. ★ Doživotna garancija : 100% Garancija zadovoljstva i doživotna garancija.​ Predložena upotreba i instalacija ★ ovaj prekrasni jedinstveni mozaički dizajn ručno je izrezan i izrađen tako da odgovara vašem podu, zidovima, stolu, kuhinji i pozadini kupatila. Zato se pobrinite da nam se obratite u slučaju da imate bilo kakvih pitanja, zahtjeva ili ako želite konsultacije, tu smo da vam pomognemo i voljeli bismo vas čuti.​ ★ Ulažemo u visokokvalitetne, ručno izrađene pločice, izvrsnu izradu i veliku korisničku uslugu, tako da možete biti sigurni da ćete voljeti svoj mozaik. ★Jedva čekamo da budete ponosni vlasnik ovog divnog mozaičkog umjetničkog djela. ★ Potpuno prilagodljivo : veličina, oblik i boje ovog Mramornog mozaičkog umjetničkog djela mogu se u potpunosti prilagoditi.★ Najbolja korisnička podrška : ulažemo u visokokvalitetne, ručno izrađene pločice, Odlična izrada i odlična korisnička podrška, tako da možete biti sigurni da ćete voljeti svoj mozaik.Detalji o MOZAIČKOJ umjetnosti ★ korišteni materijali : Mramor ★ broj pločica : 13799 ★ količina paketa : 1 ★ Paket uključuje : Mozaička umjetnička djela, zamjenske komade pločica, ljepilo rastvorljivo u vodi, uputstvo za instalaciju. ★ Ova zapanjujuća mozaična Umjetnost savršena je kao mural za bilo koju kancelariju, spavaću sobu, dnevni boravak, trpezariju, ulaz, baštu ili maloprodajni prostor. ★ Veoma jednostavan za instalaciju : ovaj mozaik dizajn je kreiran na mrežastoj podršci za leđa radi lakše instalacije.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji