• Newbie
27-inčni veliki pampanski vijenac, boho zidni dekor, boho ogledalo, čista ručno rađena pumpa trava zid viseći za ulaznu spavaću sobu dnevni boravak (bež)

27-inčni veliki pampanski vijenac, boho zidni dekor, boho ogledalo, čista ručno rađena pumpa trava zid viseći za ulaznu spavaću sobu

KM 3.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Jednostavan za objesiti】 : Opremili smo stražnju stražnju stranu zida visećih čvorova izrađenih od konopljenog konopa, tako da možete ga objesiti izravno na noktiju ili kuku, nijedan drugi alati nisu potrebni za prikaz, jednostavan za instaliranje i uklanjanje., tako da smo dizajnirali ovaj proizvod. godine i izgleda da ovaj dekor u trendu postaje još popularniji u 2023. To će postati najpopularnije boemsko ukrašavanje 2023. To nije samo ogledalo, idealan je i za boemski kućni dekor. Neće se proliti i nema mirisa. Svi znamo da je ukras trave Pampas vrlo popularan u 2022. Svi znamo da je ukras trave Pampas vrlo popularan u 2022. Neće se proliti i nema mirisa. Materijal je meka svila. Ko je znao da bi travu mogla izgledati tako bez napora modernog?. 【Naše obećanje】 : Ako imate nezadovoljstvo, kontaktirajte nas što je prije moguće, riješit ćemo ga odmah dok ne budete zadovoljni, jer je 100% zadovoljstvo kupaca naš cilj naš cilj!. [Sjajna ideja za poklon] : Ovaj veliki zidni viseći ukras bit će savršen rođendan, vjenčanje, godišnjica poklona za domaćinstvo ili bilo koje posebne prigodne poklone za sjedište zidne boemskog stila, dekoracija dnevnog boravka ili čak i kuhinjski zidni ukras, također je idealan poklon za prijatelje. Može se postaviti sami ili upareni sa ogledalom ratana i ostalim macramé ukrasima za privlačan i elegantan izgled. To će postati najpopularnije boemsko ukrašavanje 2023.Da li još uvijek kupujete proljetne vijence, ljetne vijence, padne vijence i zimske vijence zasebno svake godine? Jesi li još uvijek zabrinut zbog toga što nemaš prostora za slaganje različitih vijenaca?. 【Elegantni boemski stil】 : Dizajn zidnog ogledala zasnovan je na elementima boemskog stila, dovodeći boemski narodni, rustikalni i vintage stil na vaše zidove. Materijal je meka svila. To nije samo ogledalo, idealan je i za boemski kućni dekor. Jednostavan za objesiti】 : Opremili smo stražnju stražnju stranu zida visećih čvorova izrađenih od konopljenog konopa, tako da možete ga objesiti izravno na noktiju ili kuku, nijedan drugi alati nisu potrebni za prikaz, jednostavan za instaliranje i uklanjanje. [Sjajna ideja za poklon] : Ovaj veliki zidni viseći ukras bit će savršen rođendan, vjenčanje, godišnjica poklona za domaćinstvo ili bilo koje posebne prigodne poklone za sjedište zidne boemskog stila, dekoracija dnevnog boravka ili čak i kuhinjski zidni ukras, također je idealan poklon za prijatelje. [Veličina Materijal] : Prečnik ovog veštačkog zidnog travnatog zida je 27 inča, a ogledalo u sredini je 7 inča., tako da smo dizajnirali ovaj proizvod. [Veličina Materijal] : Prečnik ovog veštačkog zidnog travnatog zida je 27 inča, a ogledalo u sredini je 7 inča. 【Naše obećanje】 : Ako imate nezadovoljstvo, kontaktirajte nas što je prije moguće, riješit ćemo ga odmah dok ne budete zadovoljni, jer je 100% zadovoljstvo kupaca naš cilj naš cilj!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji