• Newbie
YFQHDD umjetni eukaliptusni vijenac zeleni list vijenac u prednjeg dijela vrata ulaznih vrata vijenac za vjenčanje vijenac

YFQHDD umjetni eukaliptusni vijenac zeleni list vijenac u prednjeg dijela vrata ulaznih vrata vijenac za vjenčanje vijenac

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ovaj je venac eukaliptusa okružen listovima i bobicama na originalnoj osnovi kako bi izgledalo više živopisnije. Ovi zelenilo listovi su fiksirani na prstenu, onemogućite se raspadati. Oblik je elegantan, boja je meka i udobna. Ručno rađeni umjetni vijenac vrlo je realan i ne zahtijeva posebno čišćenje ili održavanje. Jednostavno pohranjivanje i može se koristiti više puta. Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom. Kako bi se spriječilo da se vijenac ošteti tijekom transporta, zategnut je. Možete ga proširiti po potrebi za najboljim paketom nakon primitka. Ovaj je venac eukaliptusa okružen listovima i bobicama na originalnoj osnovi kako bi izgledalo više živopisnije. Ovi zelenilo listovi su fiksirani na prstenu, onemogućite se raspadati. Oblik je elegantan, boja je meka i udobna. Ručno rađeni umjetni vijenac vrlo je realan i ne zahtijeva posebno čišćenje ili održavanje. Jednostavno pohranjivanje i može se koristiti više puta. Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom. Kako bi se spriječilo da se vijenac ošteti tijekom transporta, zategnut je. Možete ga proširiti po potrebi za najboljim paketom nakon primitka. Ovaj je venac eukaliptusa okružen listovima i bobicama na originalnoj osnovi kako bi izgledalo više živopisnije. Ovi zelenilo listovi su fiksirani na prstenu, onemogućite se raspadati. Oblik je elegantan, boja je meka i udobna. Ručno rađeni umjetni vijenac vrlo je realan i ne zahtijeva posebno čišćenje ili održavanje. Jednostavno pohranjivanje i može se koristiti više puta. Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom. Kako bi se spriječilo da se vijenac ošteti tijekom transporta, zategnut je. Možete ga proširiti po potrebi za najboljim putem nakon primitka.specifikacije : oblik : obilazak : vijenac : svilena saksija : kao što je prikazano lista pakiranja : 1 x vijenac Friendlynote : Kad ste primili predmet, možda postoji malo mirisa. Stavka biste mogli ostaviti vani za 1- 2 dana nakon prijema. Samo gore navedeni sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni. Napomena : Snimanje svjetlosti i različiti prikazi mogu uzrokovati boju stavke na slici malo drugačije od stvarne stvari. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm. Jesen Zimska učionica kućni dekor.

U svojstva

Shape:
round
Name:
wreath
Material:
silk flower
Color:
as shown
Packing list:
1 x wreath
FriendlyNote:
When you received the item, there might be a little odor. You could leave the item outside for 1- 2 days after receiving it.
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is+/- 1-3cm.
Fall Winter Classroom Home Decor :

Proizvodi u kategoriji