• Newbie
USB-C ženka na USB 3.0 muški adapter kompatibilan sa vašim Xiaomi RedMi 7A višestrukim korištenjem Pretvaranja dodavanja funkcija kao što su tastatura, pogoni palca, miševa itd.

USB-C ženka na USB 3.0 muški adapter kompatibilan sa vašim Xiaomi RedMi 7A višestrukim korištenjem Pretvaranja dodavanja funkcija

KM 18.65
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Molimo vas da se primijetite : Ne preporučujemo vam da kupite ovaj adapter za Magsafe Punjač, ​​osim ako vaš adapter za napajanje ne osigurava punu snagu ili veće snage 25 W. Super mali da se stalno drži za USB portove. Ovaj adapter ne može prenijeti video signale. Imati 2 Pack pomaže uvijek da se zadrži jedan dostupan jer je dizajniran jednostavan za nošenje i pričvrstite na uređaje. Type a adapter za USB TYPEC ili PD / / Power koji je kompatibilan sa vašim Xiaomi Red Mi 7 A Direct na Cord Cord Conprat Corder Omogućuje korištenje vaših USB-C ili PD kablova sa bilo kojim USB punjačem ili laptopom / lukom / portom Kao i normalno! (2 paket) dolazi direktno od proizvođača, tako da vam možemo pružiti 100% kvalitetu proizvodnje! Ono što nam se sviđa u tome je da sadrži prilagođeni utikač i krug reprodukcije, priključite ga, radi! ✅specifikacije : ● Oslobodite pune USB podataka i punjenje električne energije (bez HDMI, VGA video podrška) dajući joj pristup istom USB perifernim brojevima koji čine da vaši uređaji olakšavaju upotrebu! , Gotovo bilo koji USB uređaj koji je postavljen za USB-C ili PD ● 4 inčni kabl je originalni standardizirani zagarantovani najbolji rezultati dok se pristupate lakšim. Super mali da se stalno drži za USB portove. ? Tvrste i pouzdane】 : visokokvalitetni aluminijski slučaj adaptera također je pretrpio test zamotavanje savijanja i dokazan je da bude prikladan za vašu upotrebu. ? Tvrste i pouzdane】 : visokokvalitetni aluminijski slučaj adaptera također je pretrpio test zamotavanje savijanja i dokazan je da bude prikladan za vašu upotrebu. Na primjer, ne možete ga koristiti za povezivanje USB C u HDMI adapter.0 brzinu prijenosa podataka do 480 Mbps i podržava dovoljno izlaza snage za punjenje. ? 【Jednostavan za upotrebu】 : Nije potrebna instalacija. Jednostavno utikač i rad. Ovaj adapter ne može prenijeti video signale. ? 【Brzi i stabilni】 : ponudite USB 2. ● Kompatibilno s Android-om, Windows i drugim sistemima, bez sistemskih sistema za vaše mnoge druge medijske medije Igrač i ostali predmeti koji imaju USB tip-c port sa OTG mogućnostima. Peenhancmentments : ● Naš Hi-Power ženski USB-C u USB-a 3,0 adapter pružaju vaš host uređaji priliku dodaju bilo kakvu kablu za punjenje, podaci, USB periferne uređaje Kao klavijari, miševi, USB čvorište, fleš pogoni, vanjski čvrsti diskovi, USB kartica, kontroleri igre ili bilo što drugo. ? 【Jednostavan za upotrebu】 : Nije potrebna instalacija. To vam omogućava povezivanje telefona, tableta, bljeskalice, miša , čvorišta i drugi USB portovi. ? 【Brzi i stabilni】 : ponudite USB 2.USB On-The-Go⭐ : Uključite i kompatibilan sa svojim Xiaomi Red Mi 7a pretvara USB priključke u USB C priključci Povežite USB C Periferne uređaje sa USB-om ugrađenim portovima.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji