• Newbie
MJWDP akrilni radni prostor i oprema za pribor za pribor, uključujući spajanje, držač olovke, dispenzer trake, memoriju za snimanje itd.

MJWDP akrilni radni prostor i oprema za pribor za pribor, uključujući spajanje, držač olovke, dispenzer trake, memoriju za snimanje

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

1. ▶ [SET uključuje] : 1. ① 1 čaša za olovku / šalter vaze; ② 1 dozator kaseta; ③ 1 držač za bilješku memorije kocke; ④ 1 teška stapler; ⑤ 1 držač za magnetni papir, kompletan set podudaranja i pristupačnih izvršnih dodataka za radnu površinu i organizatore za vaše radno mjesto. 2. ▶ [viši kvalitet ② 1 dozator kaseta; ③ 1 držač za bilješku memorije kocke; ④ 1 teška stapler; ⑤ 1 držač za magnetni papir, kompletan set podudaranja i pristupačnih izvršnih dodataka za rad i organizatore za vaše radno mjesto.2. ▶ [viša kvaliteta i ljepše od slike] : elegantna kristalna boja i polirani zlatni ton, stilski, sladak i Profesionalni ukrasni desktop opskrbnik Organizator, kombinirajući estetiku i funkciju, obavezno za elegantne poslove oba spola, savršene za ured, školsku, učionicu, stol ili kućnu dekoraciju radnog mjesta : izrađen od 1/8 -Neki debeli akrilni materijal, proziran je poput stakla i izgleda izvrsno. Za razliku od obične jeftine plastike, lijep je, izdržljiv i jak. Dodajte malo zabave i u svoju kancelariju ili kuću sa ovim setom akrilnih radne površine.4. ▶ [uštedite vrijeme i novac] : Prodaje se u setovima tako da možete uštedjeti puno vremena koje tražite odgovarajuće stavke za ukrašavanje vašeg stola i to je takođe isplativije. Odličan poklon za sebe, kolege, nastavnike, studente, razrede, kaligrafi, pisce, autore ili bilo koji pribornik Lover.material : akril + veličine nehrđajućeg čelika : Veličina gore navedeni sadržaj paketa nisu uključeni. Napomena : Snimanje svjetlosti i Različiti displeji mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji