• Newbie
R & S sirovi šećer Živi Pro pravni lijek Neraskidivi balzam odlazi u tretmanu obveznica. Banana list + kokos. Jačanje strukture | Popravak i brtva Split Krajevi | Tame frizz. 4,2 oz.

R & S sirovi šećer Živi Pro pravni lijek Neraskidivi balzam odlazi u tretmanu obveznica. Banana list + kokos. Jačanje strukture |

KM 2.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Instant Frizz-Loaming i struktura - jačanje u obliku balzama koji brtve, zacjeljuju i štiti. Napravljen sa bujnim botaničkim ekstraktima mješavina banane, kokosa i lotosovog lista, za brtvljenje u boji, poboljšati elastičnost, potaknuti sjaj i omekšati kosu. Infuziran za brtvljenje obveznica, fermentirana ulja obogaćenim vitaminom kako bi se vratila preko obrađene kose, zaštiti boju i spriječiti daljnje lomljenje. Napravljeno sa sastojcima izvedenih postrojenja i hladnim prešanim. PARABENS & SILICIONI BESPLATNI I BESPLATNI I VEGAN. Siguran u boji. RS sirovi šećer Život i lijek Neraskidivi balzam odlazi u tretmanu obveznica. Banana list + kokos. Struktura jačanje popravka i brtva Split završava ukroti frizz. 4,2 oz. (1 paket) Instant Frizz-Loaming i struktura - jačanje strukture Balm koji se brtve, zacjeljuju i štiti. Napravljen sa bujnim botaničkim ekstraktima mješavina banane, kokosa i lotosovog lista, za brtvljenje u boji, poboljšati elastičnost, potaknuti sjaj i omekšati kosu. Infuziran za brtvljenje obveznica, fermentirana ulja obogaćenim vitaminom kako bi se vratila preko obrađene kose, zaštiti boju i spriječiti daljnje lomljenje. Napravljeno sa sastojcima izvedenih postrojenja i hladnim prešanim. PARABENS & SILICIONI BESPLATNI I BESPLATNI I VEGAN. Siguran u boji.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji