• Newbie
Ekstenzije trepavica 0.07 D Curl 8-14mix Tray 12 redova od Fancy mat trepavica u obliku lepeze ruski volumen Lashes profesionalne prirodne umjetne trepavice mekši i izdržljiviji od Eshow Lashes (0.07-d-8-14mix)

Ekstenzije trepavica 0.07 D Curl 8-14mix Tray 12 redova od Fancy mat trepavica u obliku lepeze ruski volumen Lashes profesionalne

KM 3.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

1.Detalji : easy fan za proširenje trepavica 0.03/0.05/0.07/0.10 C/D / DD mješavina kovrča 8-14mm. imamo i druge pojedinačne dužine : 8mm-16mm. 2. Bilo koji oblik : posebnim ljepilom u korijenu ruskog volumena trepavica možete prikupiti željenu količinu (2 D~20 D) odjednom, a zatim ih zajedno izvući u ruske trepavice bez cijepanja. 3.Profesionalni kvalitet : 100% ručno izrađen od strane ESHOWLASH-a, bogato iskustvo čini proizvodnju trepavica zrelijom. trepavice stabilne i ne gube lako zakrivljenost, ljepilo na korijenu trepavica pristaje i ne izlije, pogodno za salonsku upotrebu. 4. Lagani materijal : easy fan eyelash extension izrađen je od visokokvalitetne korejske crne PBT svile sa mat, mekanim i jasnim bojama koje ne stvaraju dodatni teret za oči。Cvjetajte oči u svakom trenutku!. 5.100% Postprodajna usluga : potrudit ćemo se da riješimo bilo koji problem koji imate, ako imate bilo kakvo pitanje, slobodno me kontaktirajte! Veoma voljan odgovoriti za vas~. Eshow Beauty je specijalista za ekstenziju trepavica koji svojim korisnicima nudi bolju uslugu i proizvode visokog kvaliteta. Valjci ekstenzija trepavica izrađeni su od visokokvalitetnog crnog mat PBT-a. Meka, lagana i izdržljiva kovrča prirodnog izgleda, stvarajući moderan stav kroz raznolike dizajne. Tumači potragu svake žene za izuzetnim životom i daje ženama povjerenje i sreću od srca. Stvarajući prirodne i šarmantne oči za vas, najbolji je izbor za ekstenzije trepavica. Marka : e Show Lashes prečnik : 0.03/0.05 / 0.07/0.10 Curl : C/ D / CC / DD dužina : 8-16 MM pojedinačna dužina / 8-14 mm mješavina / 15-20 mm mješavina dužine koje su nove trepavice za laku zapreminu ventilatora? Automatske trepavice" easy fan", kao što ime govori, ne zahtevaju veštinu samo treba da pincete koren da biste dobili (2 D-17 D) lepezu trepavica u obliku lepeze, jedinstvena lepljiva traka od aluminijumske folije omogućava vam da je lako uklonite iz kutije i zalepite na bilo koju poziciju koju želite koren ekstenzija trepavica za volumen je posebno tretiran, trepavice će ostati zalepljene kada se izvade sa trake, takođe nema viška lepka na dnu trepavica. Istovremeno, udvostručujemo toplotu ovih trepavica kako bismo im dali elastičnost prirodnih trepavica i održali savršeni volumen, tako da možete zadržati oči izgledaju sjajno u vrućini ljeta ili u sauni bez gubitka volumena lako.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji