• Newbie
Atongham kineski stil vodeni gradovi vjenčani drveni navijači. Vjenčani ventilator, tuš za bebe, rođendan, zabava za angažovanje. Gravirani navijači, vjenčani favori ugravizivi tekst

Atongham kineski stil vodeni gradovi vjenčani drveni navijači. Vjenčani ventilator, tuš za bebe, rođendan, zabava za angažovanje.

KM 26.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Ventilator je izrađen od prirodnog drveta i obično ima kromatsku aberaciju. : Opis proizvoda : : * Materijal : drvo * Boja : Prirodno drvo Primarna boja * Specifikacije : 8 x 14 x 2,1 inča * Ventilatori težina : 45g O prilagođenom tekstu : ne zaboravite da uključite svoje personalizirane detalje prilikom naručivanja. Neki primjeri : ( PLS se odnose na Pic True 6) MR & MRS SMITH 06. ** Molimo uključite detalje personalizacije i izbor formulacije / boje za oznake i cvijeće na odjavi. Dobar miris drvenog drveta : Drveni sklopivi ventilator ima laganu, ugodnu aromu koja nije prejak za osjetljiv nos. Materijali : Ovi ventilatori su od drveta, tvrdo drvo sa prirodnom aromom koja je idealna za navijače. Odaberite do maksimalno 30 znakova za personalizaciju, uključujući razmak. Savršeno za vjenčanja, kuće, urede, faze, zabave i festivale, pogodne za vaš dom, čajnu kuću itd. Normalno je da se isti ventilator prikazuje u različitim bojama. Prilagođeni su korištenjem visokokvalitetnog znaka koji stvaraju vinil koji je vrlo izdržljiv i tvrdo nosivši. Praktičnost i umjetnost : To je rukotvorina sa vintage karakteristikama. Ovi ventilatori će vam dati svjež i elegantan osjećaj. Savršeno za vjenčanja, kuće, urede, faze, zabave i festivale, pogodne za vaš dom, čajnu kuću itd. O personalizaciji, molim vas oprostite nam ne možemo pružati uslugu povratka ili povrata (osim ako pitanja kvalitete)! Hvala na razumijevanju i podršci.2019 The Smiths 06. Praktičnost i umjetnost : To je rukotvorina sa vintage karakteristikama. Lagana težina, sklopiva, jednostavna za nošenje i sakupljanje. Lagana težina, sklopiva, jednostavna za nošenje i sakupljanje. Drveni sklopivi ručni ventilator idealan je za boravak u toplom vremenu.2019 Samuel James Crsting * * Personalizirani ventilatori sa organskim vrećama, personalizirani Oznake i papirnate cvijeće. Možete dobiti paket oko 3-8 dana. Najbolji pokloni za vaše vjenčanje, godišnjicu vjenčanja, rođendan, dan oca, majčin dan i još mnogo toga. Molimo kontaktirajte atongham za sva pitanja i dat ćemo sve od sebe da radimo za vas. Normalno je da se isti ventilator prikazuje u različitim bojama.19 Hvala vam iz Smiths #Smiths Getchit 6. Hvala : ) ** Navijači su napravljeni od drveta i lijepi su kvalitetni i pružit će savršen završni dodir za vaš poseban dan. Boja : boja prirodne drvene. Ovi ventilatori će vam dati svjež i elegantan osjećaj. Materijali : Ovi ventilatori su od drveta, tvrdo drvo sa prirodnom aromom koja je idealna za navijače. Iznad 70 PCS WDDing navijači, koristit ćemo CHL Express Carrier Carrier. Molimo kontaktirajte atongham za sva pitanja i dat ćemo sve od sebe da radimo za vas. Najbolji pokloni za vaše vjenčanje, godišnjicu vjenčanja, rođendan, dan oca, majčin dan i još mnogo toga.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji