• Newbie
Dekoracije za ribu Aquarium ukrasi za ribu Pribor za smeće akvarijum pirate brod Brod slomljeni riblji rezervoar akvarij ukras za riblje rezervoarska oprema Kućni uređenje uređenja uređenja.

Dekoracije za ribu Aquarium ukrasi za ribu Pribor za smeće akvarijum pirate brod Brod slomljeni riblji rezervoar akvarij ukras za

KM 38.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Dekoracija : Ovaj ukras akvarija može koristiti vazdušnu pumpu. Nakon postavljanja pumpe, može prouzrokovati mjehuriće pod vodom i činiti je ljepšim. To može biti poklon za ljubavnike, rođake ili prijatelje koji imaju rezervoar za ribu, posebno one koji također vole DIY i kućni ukras. Simulirani brodolomi : pun istrošenih boja i rupa, ovaj oštećeni brod izgleda kao potopljeni brod koji tone u akvarijumu. Ovaj akvarijum piratski brod simuliran je, jednostavan za rukovanje, pogodno za upotrebu u i ribljem rezervoara, lijepe i zanimljive. Jednostavan za upotrebu : Samo stavite potopljeni brod u akvarijum i premjestite ga na odgovarajući položaj. Dekoracija : Ovaj ukras akvarija može koristiti vazdušnu pumpu. Nakon postavljanja pumpe, može prouzrokovati mjehuriće pod vodom i činiti je ljepšim. To može biti poklon za ljubavnike, rođake ili prijatelje koji imaju rezervoar za ribu, posebno one koji također vole DIY i kućni ukras. Simulirani brodolomi : pun istrošenih boja i rupa, ovaj oštećeni brod izgleda kao potopljeni brod koji tone u akvarijumu. Ovaj akvarijum piratski brod simuliran je, jednostavan za rukovanje, pogodno za upotrebu u i ribljem rezervoara, lijepe i zanimljive. Jednostavan za upotrebu : Samo stavite potopljeni brod u akvarijum i premjestite ga na odgovarajući položaj. Opis : Simulirani brodolomak : oštećeni brod je pun bobnih boja i rupa, a izgleda kao potopljeni brod koji tone u rezervoar za ribu. Ova vrsta ukrasa akvarija može koristiti zračnu pumpu. Nakon postavljanja pumpe može se generirati podvodni mjehurići kako bi se učinilo ljepšim.ezijskim korištenjem : samo stavite potopljeni brod u akvarijum i premjestiti je na odgovarajući položaj. Ovaj piratski brod je simuliran, jednostavan za upotrebu, pogodan za ribu tenkovi i akvarijumi, lijepi i zanimljivi. Značajke : Akvarij Brod Dekoracija -Kolor : Kao što je prikazano -Materijal : smola + plastična : Brod : 24x6x13 cm / 9,45x2,36x5,15 inča. Težina : 130g paket uključujući 1 * Akvarij brodove broda.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji