• Newbie
Sy Super Bang Božić ukrasi Set, 36kom Shatterproof Božić Hanging Ball ukrasi za Božić Tree dekoracije, za unutrašnju Home Hotel Party zahvalnosti holiday Decor - Sky Blue.

Sy Super Bang Božić ukrasi Set, 36kom Shatterproof Božić Hanging Ball ukrasi za Božić Tree dekoracije, za unutrašnju Home Hotel Party

KM 7.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Kolekcija božićnih ukrasa za 2022. : postoji 12 boja i različitih veličina božićnih stilova koje možete izabrati da vam pomognu u izgradnji šarenih božićnih praznika. Ako još uvijek tražite ukrase na božićnu temu 2022., pokušajte. Materijali otporni na lomljenje : plastike, ovi ukrasi za jelku su napravljeni od visokokvalitetnih materijala, tako da su veoma izdržljivi i otporni na lomljenje. Veoma su pogodni za porodicu sa decom, starije osobe i kućne ljubimce. Stvoriti lijep i predivan božićno drvce : svaki Božić ukras set uključuje sob, bundeve loptu i multi-size Božić ball privjesak, koji ima jak Božić element stil i može brzo pomoći vam izgraditi šarene božićno drvce. Široka upotreba : ukrasi za Božićne lopte mogu se koristiti u domovima, dnevnim sobama, uredima, supermarketima i poslovnim centrima; takođe se može koristiti u zatvorenom i na otvorenom. Može se koristiti i za zabavu, Dan zahvalnosti, Noć vještica, Božić i druge praznike. Takođe je dobar izbor da ukrasite svoju prazničnu zabavu. Lako se čisti : ovi ukrasi za božićnu loptu Vrlo se lako čiste i čuvaju. Kada dođe festival, dekoracije možete izvaditi u bilo koje vrijeme.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji