• Newbie
50 Neka ljubav raste naljepnice - 2 inčne zelenilom vjenčanja naljepnice za sukulente, vjenčanice, vjenčanice, mladenke za tuširanje Oznake, baby tuš.

50 Neka ljubav raste naljepnice - 2 inčne zelenilom vjenčanja naljepnice za sukulente, vjenčanice, vjenčanice, mladenke za tuširanje

KM 1.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Savršeno za upotrebu kao koverte za brtvljenje za slanje pozivnica za vjenčanje ili za naljepnice za zabavu. Upotrijebite ih za ukrašavanje viša dobrodošlice ili poklon kutije. Zelenorija puštaju da se vole naljepnice uz raste super za bilo koju sezonu i priliku za ukrašavanje kartica i poklona, ​​rekavši hvala svojim kupcima, prijateljima, porodici, učitelju. Veličina : 2 x 2 inča, pakovanje od 50, profesionalno ispisano na premium mat samoljepljivom naljepnici. Samo ogulite i držite se! Dodajte personalizirani dodir na svoju vjenčanje, svadbenu zabavu, zabavu za tuširanje, ili godišnjicu. Pružanje zadovoljavajućeg iskustva naš je glavni prioritet našim kupcima. Slobodno nam se pošaljite putem "Kontakt prodavača" ako proizvodi ne ispunjavaju vaša očekivanja.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji