• Newbie
Dinosoles 3D T-Rex treperi LED cipele s visokim djecom Dinosaur Cipele. Lagane dječje tenisice. TANO TODDLER 10 Veličina.

Dinosoles 3D T-Rex treperi LED cipele s visokim djecom Dinosaur Cipele. Lagane dječje tenisice. TANO TODDLER 10 Veličina.

KM 1.00
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Zabava i slatka i personalizirana da djeca vole. Vaše povratne informacije su vrlo važne jer se možemo poboljšavati i razvijati kvalitet i uslugu naših proizvoda. Oči trepere sa LED lgiha. Vješto kombiniraju elemente dinosaura sa dječjim člancima, jedinstvenim stilom dizajna uzorka dinosaura, 3 D stereo značajki, dinosaurskih otisaka, klasična kombinacija boja, od živopisnog 3 D dinosaura do marka prostire se na angažmanu u dinosama Bezbeđeni vizualni i osećaj dodira. Dječji omiljeni - 3 D dizajn. Neka vaša djeca uživaju beskrajne zabave!. Kad god vaša djeca hodaju, trče, skaču, kad god naprave pokret, oči će treptati i bljesnuti. Za nas je vrlo važno 5 zvjezdica, pls ostavi nas Twinkle zvijezde ako zadovoljavate svojom narudžbom. Stojimo iza naših dinosola proizvoda i servisa i uvijek vam pokušavate dati najbolje zadovoljstvo. ? Podelite remen : Jeste li znali da preduge trake ili cipele mogu uzrokovati neočekivane nesreće na stepenicama, stepenicama i podovima. Trenerivanje oka : Za razliku od uobičajenih uobičajenih LED treperi, dinozoli za trčanje cipele imaju vode na dinosaurusu. Da li se brinete zbog povrede zbog baterije? Bez brige, koristili smo ugrađene baterije za vašu zabrinutost. Podesiva zatvarač za kukice i petlju jednostavna za uključivanje / isključivanje. Realni dinosaur : Dinosaur se pojavio na cipelama! Dinoslaci dizajnirane su jedinstvene i sjajne cipele sa realnim raznim dinosaurima za vašu djecu kako bi vaša djeca mogu imati mnogo zabavnije. ? Dinozoli : Dinosoles Dizajn i proizvode tenisice i tenisice za punu sreću vaše djece. Isprobajte naše dinosoleske likovne cipele!.Sintetički kožni potplat. Molimo, molimo molimo da se malo boje razlikuje od slike prikazanog zbog različitog ekrana zaslona ili reflektirajući svjetlost. Da li vaša djeca vole dinosauruse i žele se igrati s njima? 3 D uzorak dinosaura učinit će vašu djecu hladnim, jedinstvenim, lijepim i animiranim. Ne samo da postoje 3 D dizajne karaktera za dinosaur, takođe cipele imaju tragove na tađama. Više boja i dizajna dostupnih na dinosolima. COOL Dinosaur dizajnira sa djecom ljubavi. Sigurnosne i udobne i prozračne sandale zatvorene nožne prste za vašu bebu. Dinozoli su uklonjene nepotrebne žice i koristili kuku i izgledaju remen tako malo djece mogu lako staviti i skinuti cipele lako, podržavajući ih za poboljšanje neovisnosti. ? Savršeno za poklon : To je odlična ideja za poklon za rođendan, Dan zahvalnosti, Božić, Nova godina, itd. Molimo ljubazno dopustite grešku u mjeri 1-2cm jer se veličina mjeri rukom. Pregledajte kvalitetnu ruku rukom. Kutija za pakiranje.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji