• Newbie
8 valjaka Halloween Ripbon ispisana s primećenim ljubičastim paukovim mrežama bundeve pauke puckena, 80 metara * 2,5 inčna grosmen traka za halloween vijenac DIY i dekor zabave.

8 valjaka Halloween Ripbon ispisana s primećenim ljubičastim paukovim mrežama bundeve pauke puckena, 80 metara * 2,5 inčna grosmen

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Paket vrijednosti : dobit ćete 8 robota vrpce s različitim uzorcima, dovoljno u količini i bogatim uzorcima da biste udovoljili svim vašim potrebama za uređivanje za Noć vještica i potrebe za rukovanje. Široko nanošenje : Ove vrpce su pogodne za sve zalaženje Halloween i ručno rađeni, ne samo da ih ne primjenjujete za ukrašavanje drveća, poklona, ​​prozora, vrata, stepenica, vrtova, ali i oni upotrebljavaju ih kako bi se napravile vrste vijenaca, lukova, dekor poklona, Foto rekviziti, ambilišta za zabave, dodaci za aktivnosti Noć vještica. Dizajn željeznog žica čini vrpce jednostavnim za rezanje, možete obrisati vrpce u bilo koju željenu dužinu i oblike koje želite. Mali pin može držati valjane vrpce bez labavih, tako da ne morate brinuti o tome što je nered. Topla napomena : 1.Manualno mjerenje, molimo dopustite lagane pogreške na veličini. Stimulirat će vašu maštu i ostvarivati ​​vaše praktične vještine. Paket vrijednosti : dobit ćete 8 robota vrpce s različitim uzorcima, dovoljno u količini i bogatim uzorcima da biste udovoljili svim vašim potrebama za uređivanje za Noć vještica i potrebe za rukovanje. Promišljen dizajn : Naša traka za Noć vještica usvoji se ožičeni ivični dizajn i svaka rola vrpce dolazi sa malim PIN-om. Fina izrada čini vrlo ugodnom za dodir i mirisa je vrlo ljubazan prema vašem tijelu, tako da možete koristiti s povjerenjem da ukrasite svu stavku u vašem domu. Fina izrada čini vrlo ugodnom za dodir i mirisa je vrlo ljubazan prema vašem tijelu, tako da možete koristiti s povjerenjem da ukrasite svu stavku u vašem domu. Pomoći će vam da stvorite stravičnu atmosferu Halloween i dozvolite vam da doživite zabavu Halloween-a. Noć vještica : Naša vrpca je posebno dizajnirana za Noć vještica, obrasce vrpce ispisanih sa paukom, primećenim, bundevim, lubalim, bat, paukovima i drugim klasičnim elementima za Halloween.Noć vještica : Naša vrpca je posebno dizajnirana za Noć vještica, obrasce vrpce ispisanih sa paukom, primećenim, bundevim, lubalim, bat, paukovima i drugim klasičnim elementima za Halloween. Zato na rubu su željezne žice na rubu, pazite da se ne povrijedite prilikom rezanja i zanata. Premium materijal : Naše trake za Noć vještica izrađene su od kvalitetnog burlap materijala koji je izdržljiv bez izblijedjele i habanja.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji