• Newbie
Modna ženska traka za glavu, ružičasti i plavi Set komada-traka za glavu od sunđera i peškira, pogodna za uklanjanje šminke, njegu kože, tuš, pranje lica, dodaci za kosu, dostojni svoje!!

Modna ženska traka za glavu, ružičasti i plavi Set komada-traka za glavu od sunđera i peškira, pogodna za uklanjanje šminke, njegu

KM 3.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

(Materijal) - Jaka apsorpcija vode. Zbog podstave od sunđera i frotira koji pokriva površinu, ove trake za glavu za njegu kože imaju jaku apsorpciju vode i mogu se koristiti za pranje, njegu kože ili šminkanje. Prava veličina naša traka za glavu je pogodna za većinu ljudi. Ima visoku fleksibilnost i rastezljivost, a pogodan je za svakoga za pranje lica i kose. Traka za glavu je veoma fleksibilna i elastična i može je koristiti skoro svako. Lijep dizajn, lijep izgled, osim što čini vaš proces nege kože ugodnijim, može upiti i znoj tokom joge. Ako želite da poklonite alat za brigu o sebi prijatelju ili ljubavniku, ovo će biti odličan poklon za svaku posebnu priliku, a vredi imati i traku za glavu sa spužvastim peškirom. Dobar je poklon za brigu o sebi kako bi vaša kosa bila uredna i savršena prilikom šminkanja. Super upijajuće-ove trake za glavu za njegu kože su visoko upijajuće zbog svoje frotirne krpe prekrivene sunđerom i mogu upiti vodu prilikom pranja lica ili nanošenja kreme i esencije za njegu kože. Svaki stil je visoko elastičan i fleksibilan, tako da ga može nositi gotovo svako, bilo muškarci ili žene! Čak i ako operete lice, izgleda divno! Osim što vam olakšava svakodnevnu njegu kože, multifunkcionalne trake za kosu samo su jedan od načina da ih iskoristite prilikom pranja lica. Takođe može upiti znoj tokom joge ili zadržati položaj kose tokom šminkanja. Odličan poklon za brigu o sebi-želite da budete prijatelji ili volite! Ovo je odličan poklon za svaku posebnu priliku!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji