• Newbie
MOV COMPRA 15L izolovane torbe za ručak za muškarce, nepropusna kutija za ručak za odrasle,Muška kutija za ručak za posao,piknik, kampovanje. )

MOV COMPRA 15L izolovane torbe za ručak za muškarce, nepropusna kutija za ručak za odrasle,Muška kutija za ručak za posao,piknik,

KM 14.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Veliki kapacitet : dimenzije : 11,81 x 9,06 x 9,45 inča ( D x Š x V ). Može da primi oko 24 limenke kole. Savršen je za piknik cijele porodice ili za punjenje grickalica za sportske treninge mladih na otvorenom, na plaži, kampovanju, planinarenju, tailgates, fudbalskoj utakmici itd. Nepropusno i termičko izolovano : opremljen ekološki vodootpornom podstavom od poliestera, koja je meka, nepropusna i laka za čišćenje. Podstavljeno EPE pjenom od 5 mm održaće vašu hranu hladnom ili toplom kada preuzimate svakodnevni posao. Duže vreme izolovano : torba za hlađenje za ručak koristi 300 D oksfordsku tkaninu i EPE penu za čuvanje suvih predmeta, izolacionog materijala visoke gustine i košuljice otporne na curenje kako bi se osiguralo da kutija za ručak održava hranu hladnom i svježom 12 sati. Može se koristiti za usluge dostave hrane i odlično rješenje za prijevoz hrane iz trgovine. Višestruka funkcija : opremljen sa 1 prednjim džepom(opremljen unutrašnjim i vadičepom koji se lako čisti), 2 bočna džepa, 1 zadnjim džepom i unutrašnjom mrežastom torbom. Višestruki džepovi mogu zadovoljiti potrebe za skladištenjem različitih predmeta. Dizajniran sa podstavljenom ručkom i odvojivom naramenicom. Možete izabrati da ga nosite ručno ili sa naramenicom. Pogodan i prenosiv : MOVCOMPRA kutija za ručak za višekratnu upotrebu dolazi sa odvojivom i podesivom naramenicom koja je olakšava nošenje ručno. Moderan i lagan dizajn pogodan je za upotrebu kao vaša torba za ručak, torba za hlađenje, torba za piknik, torba za plažu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji