• Newbie
HMZRQX električarski struk torba za alat za pojaseve torbice korisne setore sa džepovima

HMZRQX električarski struk torba za alat za pojaseve torbice korisne setore sa džepovima

KM 61.85
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Profesionalni setovi alata vrlo su pogodni za stolare i vodoinstalatere. Možete sigurno čuvati i prevoziti veliki broj alata. Usvaja ergonomski i kompaktan dizajn. Lako je prevoziti, čvrst i čvrst i sprečava pad alata. Uz ručku jednostavne za nošenje, prikladno je za nošenje, a lako se nosite alatima kada idete na posao. Profesionalni setovi alata vrlo su pogodni za stolare i vodoinstalatere. Možete sigurno čuvati i prevoziti veliki broj alata. Usvaja ergonomski i kompaktan dizajn. Lako je prevoziti, čvrst i čvrst i sprečava pad alata. Uz ručku jednostavne za nošenje, prikladno je za nošenje, a lako se nosite alatima kada idete na posao. Profesionalni setovi alata vrlo su pogodni za stolare i vodoinstalatere. Možete sigurno čuvati i prevoziti veliki broj alata.it usvaja ergonomski i kompaktni dizajn. Lako je prevoziti, čvrst i čvrst i sprečava pad alata. -O-nositi ručku, prikladno je za nošenje, a lako se prevozi na posao. Materijal : Materijal : Oxford Clotype : Uključena bag za struk alata : Alat * 1 Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo kontaktirajte Ja, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Veličina proizvoda se mjeri ručno, a greška veličine je neizbježna. Ako ste posebno zabrinuti, molimo vas ponesite pažljivo.

U svojstva

Material:
Oxford Cloth
Type:
Tool Waist Bag
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Proizvodi u kategoriji