• Newbie
Zmija tapeta za ručak 1 Glavni džep bez patch džepa unutar i 1 umetnite džep ispred.Can se koristi kao vreća za ručak, kesica za ručak, piknik. Pogodno za izletike, posao i izlazak.

Zmija tapeta za ručak 1 Glavni džep bez patch džepa unutar i 1 umetnite džep ispred.Can se koristi kao vreća za ručak, kesica za ručak,

KM 35.65
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Može zadržati prehranu hladno / toplo / svjež nekoliko sati, što je vrlo pogodno za ručavanje, izletike, drumski izlet, uredski ručkovi, udubljenje ručkove, ručkove na plaži i tako dalje! Ako se umak izlijeva u njega, samo ga obrišite vlažnom krpom ili salvetom. 600 DPU Visokostoćna plavnica Oxford krpa ne treba brinuti o vodi, je li otporna na habanje i svjetlost u težini. Ispred je mali džep, gdje možete staviti svoj pribor, papirnate ručnike i druge stvari. Pakovanje na novac. Velika veličina, veliki kapacitet. 600 DPU Visokostoćna plavnica Oxford krpa ne treba brinuti o vodi, je li otporna na habanje i svjetlost u težini. Glavna torba ima 2 SBS klizače, što olakšava otvaranje i zatvaranje. 1 Glavni džep (2 zatvarača) bez džepa zakrpa unutar i 1 ubacite džep ispred. To vam ne samo pruža dovoljno prostora za spakiranje svu hranu i grickalice koji vam treba cijeli dan, ali može pakirati vaše tipke, kartice, punjače za mobilne telefone, salvere, boce za vodu, žvakaći gumu ili druge male predmete koje vam trebaju svaki dan . Visokokvalitetna kompozitna vodootporna tkanina je otporna na prljavštinu otporna na prljavštinu i otpornost na habanje, štiteći vaš ručak i njegov sadržaj iz povremenog prskanja ili slabe kiše. Najvažnija točka je da je polovina svih legla smeća brze hrane, što je teško opterećenje za majku Zemlju. Pogodno za izletike, udubljenje, rad i izlazak.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji