• Newbie
UGARDEN CICAPLUS tonik za lice-CICA i ceramid-hipoalergeni umirujući & amp; hidratantni tonik - nježno zaglađuje umornu kožu - dermatološki testirano, 6.76 Florida.oz.

UGARDEN CICAPLUS tonik za lice-CICA i ceramid-hipoalergeni umirujući & amp; hidratantni tonik - nježno zaglađuje umornu kožu - dermatološki

KM 12.50
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Snažan sastojak CICA : ekstrakt Centella asiatica, poznat i kao CICA, porijeklom je sa Madagaskara nadaleko poznat kao "tigrova trava" jer je davno izliječen trljanjem tijela. Zbog različitih spoljnih faktora, nežno se brine o koži kojoj je potrebna umirujuća i osvežavajuća njega za masnu kožu. 'Zelena energija Super Centele' nežno brine o stresnoj koži spoljnim faktorima!. Intenzivna hidratacija sa CERAMIDOM : ovaj tonik za lice pruža hidratantnu i čvrstu kožu sastojcima ceramida koji čvrsto ispunjavaju kožu! Tonik za lice sadrži 20000 ppm jakih sastojaka Cica i ekstrakta Centella Asiatica koji pomaže u jačanju i hidrataciji kožne barijere! Iako sadrži ceramid, sadrži i ekstrakt kulture Eryngium Maritimum Callus za zdraviju kožu! Imajte pojačanu barijeru vlage i održavajte kožu zategnutom!. Hipoalergena i glatka koža : naš tonik za lice UGarden CICAPLUS sadrži ekstrakt kulture Eryngium Maritimum Callus koji vam pomaže da vaša koža bude glatka i elastična! Ali ne samo to, naš UGarden CICAPLUS tonik za lice također dolazi s blagim hipoalergenim učinkom koji pomaže u postizanju svježije i glatkije kože! Uživajte u pilingu hipoalergena njega koja vam omogućava ogromnu vlagu u vašoj koži kako biste je zaštitili od sušenja!. Dermatologija Testirano : naš UGarden CICAPLUS tonik za lice je testiran dermatologijom i rezultati su pokazali indeks iritacije kože koji kaže 0,00, što određuje da naš UGarden CICAPLUS tonik za lice ne iritira proizvod! Takođe vam pruža hipoalergenu negu kože što dovodi do toga da vaša koža postane vlažna i izuzetno glatka uz pomoć blagog hipoalergenog efekta! Uživajte u hidratantnom i osvježavajućem čišćenju s blagim hipoalergenim učinkom!. Najprikladniji za : pogodan za osobe čija je koža zategnuta i suha nakon pranja lica, osobe s kožom koja zahtijeva hipoalergenu njegu kože i osobe s kožom kojoj je potrebna osvježavajuća njega bez ljepljivosti! Ugarden CICAPLUS tonik za lice očistit će sav otpad od kože i ostatke šminke nježnim, ali snažnim učinkom čišćenja!.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji