• Newbie
Mvilta boce za vodu - izolirana bočica za više od nehrđajućeg čelika-za više od nehrđajućih voda-dolazi sa 3 poklopca propuštanja, 2 slamke, 1 četkica od slame, 1 četkica za boce i 1 četkicu za boce i 1 torbu.

Mvilta boce za vodu - izolirana bočica za više od nehrđajućeg čelika-za više od nehrđajućih voda-dolazi sa 3 poklopca propuštanja,

KM 1.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Poklopi su procuriv. Ne koristite perilicu posuđa. Boca je dokazana da zadržava hladnu i toplu vodu do 48/24 sata, respektivno. Traka za vreće može se podesiti da odgovara vašem stilu. Naša boca vode je praškasta premazana izvana, bez oblikovanja kondenzacije na rukama ili torbi. 64- i 128-unce torbe imaju dodatni bočni remen za više načina za nošenje boca, uključujući besplatni remen koji se dodaje u bocu od 128oz - konop dolazi u jednoj boji. 12oz - 40oz su sposobni zadržati hladno piće do 24 sata i vruće piće do 12 sati. Zagarantovali smo 100% zadovoljstvo i zato podržavamo našu bocu sa punim povratom ili razmjeni. Veće boce, 64- i 128-unce, prikucaju se u torbu kroz blizu dna nakon što ih ne odmakne. Dvostruki zid čuva bocu za zadržavanje hladne i tople vode. Htjeli smo da prevozimo vašu bocu, tako da smo uključili torbu bez dodatnih troškova za vas. Nema veze gde si, pokrili smo te. Budući da su to istegnute vrećice, boca s vodom lako će se ući u torbu bez ikakvih problema. Svaka kupovina boce za vodu MVITA dolazi s 3 poklopca (Flex poklopac, slamnati poklopac, klijav poklopac), 1 četkica za boce, 1 četkica od slame, 2 slamke i 1 vrećica za ugradnju. Jednostavno operite toplom vodom i sapunu. Boca neće curiti čak ni kad se okrene naglavačke - samo zapamtite da čvrsto pričvrstite čvrsto, uključujući pričvršćivanje poklopca na klipnom poklopcu.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji