• Newbie
Ecoyee kafe putnička krigla, sa dvostrukim zidnim vakuumom izolirani unutrašnji prskanje od nehrđajućeg čelika vode, hladna i topla pića, šalice za kavu zatraženo / automobil pomoću / uredskih čaša / izbor poklona (Mojito, 20oz)

Ecoyee kafe putnička krigla, sa dvostrukim zidnim vakuumom izolirani unutrašnji prskanje od nehrđajućeg čelika vode, hladna i topla

KM 2.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Potpuno propuštanje : 20oz šalica za kafu je 100% nepropusna, putnička, izolirana šalica za kavu bez ručke, dizajnirana da bi održala vaša omiljena vruća, hladna i gazirana pića na savršenoj temperaturi dok su u pokretu. Vrhunski materijal : Ecoyee staklo od nehrđajućeg čelika izrađene od dvostrukog vakuuma izolirane od nehrđajućeg čelika od 18/8 za lako čišćenje i bez mirisa; BPA je besplatna i ima izdržljive i šarene privlačne procurice za oči i otporan na znoj; Otpora udubljenja i kapi. Svestran : Vaš prelazak na kampiranje, putovanja, teretanu, ured, rad od kuće i hladnoća kod kuće termalne, šalice za kavu, ide bilo gdje i svuda. Visokokvalitetni, izdržljiv dizajn propuštanja omogućava vam da ga bavite u torbu ili torbicu bez prolijevanja. Jednostavno nošenje : Dizajniran sa konusnim oblikom koji odgovara većini nosača automobila bez prevrtanja. Ova tanka bočica udobno će se uklopiti u vašu ruku i kompatibilna je s većinom držača za automobile. Najbolja usluga : Obraćamo veliku pažnju kupčevom kupnskom iskustvu, osigurati 100% kvalitetnu korisničku službu, u čemu je problem pravovremena povratna komunikacija, 24 sata na mreži.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji