• Newbie
3L Torbe za vino za vino - 3-pakovanje vrećica od vina za hladnjake vina, torbice, držači i nosače - BPA besplatno, recikliranje i brzo hlađenje!

3L Torbe za vino za vino - 3-pakovanje vrećica od vina za hladnjake vina, torbice, držači i nosače - BPA besplatno, recikliranje i

KM 0.33
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Odgovara većini glavnih vinskih torbica i nosača - set od 3 vreće za piće dizajnirane za upotrebu sa popularnim vinskim torbicama i nosačima na tržištu. Jednostavan za popunjavanje - samo sipajte svoje omiljeno vino, koktel, sok, hladnu kafu ili bilo koji drugi napitak kroz rupu i koristite uključeni izljev za izlijevanje. To je tako jednostavno! BPA Besplatno - izrađeno od materijala za hranu, tako da znate da su torbe sigurne za upotrebu. Pogodno - izdržljiv, sklopljiv i pakovanje ravnog za diskretnosti i skladištenje. Uzmite s vama na plažu, na brodu za krstarenje, u kampu, do koncerta - mogućnosti su beskrajne! Reciklabilno - kada završite pomoću upotrebe, baci ih u kantu za recikliranje i znate da pomažete okolišu!. Odgovara većini glavnih vinskih torbica i nosača - set od 3 vreće za piće dizajnirane za upotrebu sa popularnim vinskim torbicama i nosačima na tržištu. Jednostavan za popunjavanje - samo sipajte svoje omiljeno vino, koktel, sok, hladnu kafu ili bilo koji drugi napitak kroz rupu i koristite uključeni izljev za izlijevanje. To je tako jednostavno! BPA Besplatno - izrađeno od materijala za hranu, tako da znate da su torbe sigurne za upotrebu. Pogodno - izdržljiv, sklopljiv i pakovanje ravnog za diskretnosti i skladištenje. Uzmite s vama na plažu, na brodu za krstarenje, u kampu, do koncerta - mogućnosti su beskrajne! Reciklabilno - kada završite pomoću upotrebe, baci ih u kantu za recikliranje i znate da pomažete okolišu!. Torbe za zamjenu vinskih torbica - 3-pakovanje vrećica za držače za vino, torbice, hladnjake i nosače.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji