• Newbie
Bounce Comfort Extra Thick Memory Foam Mat Set-Turtle Shell Premium Plush 2 komadni Set sa BounceComfort tehnologijom, 20 x 32 in. Linen

Bounce Comfort Extra Thick Memory Foam Mat Set-Turtle Shell Premium Plush 2 komadni Set sa BounceComfort tehnologijom, 20 x 32 in.

KM 1.67
Dostupnost
Proizvod je dostupan

Uključuje dvije prostirke za kupanje od plišane memorijske pjene Bounce Comfort. Mali set uključuje (2) prostirke za kupanje od 17x24 inča. Veliki set uključuje (1) 20 x 32 inča i (1) 17 x 24 inča prostirku za kupanje. Otporno na klizanje / klizanje, dugotrajno bojenje/bledenje. Površina od mikrovlakana uklanja vodu i brzo se suši. Pretvorite svoje kupatilo u kućnu spa oazu sa bounce comfort, kupkama sa memorijskom pjenom. Utonite noge u plišanu, super meku udobnost memorijske pene svaki put kada izađete iz tuša ili kupatila. Poboljšan sa Bounce Comfort tehnologijom, svaki korak jastučići vaše stopalo sa izuzetnom mekoćom i podrškom. Reljefni dizajn i boje prijateljske za kupanje koordiniraju se s bilo kojim dekorom. Meka, brušena površina od mikrovlakana okružuje debelo jezgro memorijske pjene, što omogućava odbijanje vode za brzo i lako sušenje. Izdržljiva podloga otporna na klizanje i površina otporna na klizanje pružaju stabilnost dok koračate. Postavite više prostirki za kupatilo sa memorijskom pjenom kako biste iskusili vrhunsku udobnost ispred svoje ispraznosti, umivaonika, kade ili tuša. Laka za čišćenje, površina od mikrovlakana otporna na bojenje je izdržljiva za dugotrajnu ljepotu. Ojačana obloga pomaže u održavanju oblika i stabilnosti. Postavite prostirku na čistu, suvu površinu. Lako se čisti, može se prati u mašini. Operite u hladnoj vodi odvojeno sa blagim sapunom ili deterdžentom. Ne izbjeljivati. Za najbolje rezultate objesite suho. Uvezeno.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji